Mesaj de interes pentru toți românii. Ce se întâmplă cu bugetul programului Rabla

Din nefericire, românii care speră să beneficieze de programul Rabla trebuie să se grăbească, deoarece o veste extrem de proastă a dat peste cap planurile șoferilor. În numai 7 minute, întreg bugetul de 83 de milioane de lei alocați pentru programul Rabla Plus, destinat persoanelor juridice, s-a epuizat. Românii mai pot depune dosare doar până la data de 30 noiembrie.

Fondurile pentru Rabla Plus s-au epuizat
Fondurile pentru Rabla Plus s-au epuizat

Vești proaste pentru șoferii din țara noastră! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la PRO TV, românii care sperau să beneficieze de programul Rabla s-au lovit de un obstacol de netrecut: lipsa banilor. Se pare că în numai 7 minute, întreg bugetul programului Rabla Plus, destinat persoanelor juridice, a fost epuizat! Vorbim despre o sumă de 83 de milioane de lei, iar fie din cauza problemelor cu aplicația, ori pentru că alți oameni au fost mai rapizi, o mulțime de români nu mai pot beneficia de acest program.

Iar ritmul amețitor în care s-au utilizat acești bani este chiar mai impresonant decât am crede până acum! Se pare că la doar 3 minute după ce banii pentru persoanele juridice s-au epuizat, întreaga sumă alocată instituțiilor publice a fost, de asemenea, utilizată în întregime. Astfel, deși românii pot depune dosare până pe data de 30 noiembrie, cel mai bine ar fi să se grăbească să mai prindă fondurile rămase.

Fondurile Rabla Plus s-au epuizat în doar 10 minute

Românii care vor să beneficieze în continuare de programul Rabla trebuie să știe că mai există fonduri doar la Rabla Clasic. Însă persoanele fizice care au încercat să își depună dosarele la acest program s-au lovit de nenumărate întârzieri.

„Pentru persoanele fizice, datorită numărului foarte mare de accesări în prima parte a mers puțin mai greu aplicația. Faptul că a demarat programul cu ceva greutăți, asta ne va face ca anul viitor să regândim puțin aplicația să nu mai întâmpinăm probleme de genul acesta”, a declarat Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru mediu, conform sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net