Militar francez, găsit mort într-o cameră de hotel din București! A fost înjunghiat în gât cu o foarfecă

Ultima actualizare:

Scene macabre într-un hotel din nordul Capitalei! Un militar francez în vârstă de 41 de ani a fost găsit mort, duminică, în jurul orei 11:00 dimineața. Bărbatul a fost înjunghiat în gât cu o foarfecă.

Militarul a fost găsit mort în pat (Foto: Inquam Photos)
Militarul a fost găsit mort în pat (Foto: Inquam Photos)

Citește și: Prizonierii de război, torturați de ruși cu ace înfipte în răni! Un soldat a povestit ororile prin care a trecut

Soldatul din Forțele armate Franceze a fost descoperit decedat, în pat, de către o cameristă care venise să curețe camera respectivă.

Ușa camerei nu ar fi fost forțată și nu există suspiciuni de jaf, întrucât toate lucrurile victimei se aflau în nederanjate. Conform primelor informații, acesta ar fi fost înjunghiat în gât cu o foarfecă. Obiectul a fost găsit așezat pe pieptul bărbatului.

Vezi și: Vrei să te angajezi în Armată? Ce trebuie să faci ca te înrolezi voluntar

Sinucidere sau crimă?

Din primele informații reiese că francezul se cazase la hotelul Pullman din Piața Presei pe 3 noiembrie, împreună cu alți colegi de-ai săi.

Iată și: Mesajul emoționant al unui soldat ucrainiean pentru România: «Prieteni, pentru totdeauna»

Investigatorii cred că victima ar fi murit zilele anterioare. Nu se știe încă oficial dacă a fost vorba de sinucidere sau de crimă, dar anchetatorii tind să ia în calcul mai mult prima variantă. Polițiștii nu au putut să verifice până acum imaginile de pe camerele de supraveghere și nici sistemul de cartele care permite intrarea în camera de hotel, potrivit news.ro.

Te-ar putea interesa și: Un soldat împușcat la Kiev a fugit din spital și s-a refugiat în România! Gestul disperat pentru a scăpa de război

Cazul va fi preluat de Parchetul Militar, iar investigațiile ar putea fi supervizate de anchetatori din Franța, inclusiv efectuarea autopsiei soldatului francez – pentru a stabili cu exactitate cauza și momentul în care a survenit decesul.

Franța, liderul Grupului de Luptă al NATO din România

Franța conduce Grupul de Luptă al NATO din România, începând cu luna mai a acestui an. Aproximativ 600 de soldați au fost trimiși la baza militară NATO din Cincu, unde execută misiuni și activități de instrucție alături de structuri ale Armatei României. Ministrul Apărării din Franța, Sébastien Lecornu, a vizitat, joi, 3 noiembrie, baza militară NATO de la Cincu și a promis că va trimite și mai mulți soldați în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net