Motivul ireal pentru care un șofer român și-a dat în judecată angajatorii. A câștigat o sumă uriașă

Un șofer român de TIR și-a chemat în instanță angajatorul din Belgia, petrecând 7 ani prin curțile de judecată, în căutarea drepturilor sale. În cele din urmă, instanța i-a dat dreptate românului, care a reușit să câștige o despăgubiri în valoare de 200.000 de euro. Însă, motivul de la care s-a iscat tot acest proces de lungă durată este unul absolut ireal!

Românul a primit daune de 200.000 de euro / FOTO: Freepik
Românul a primit daune de 200.000 de euro / FOTO: Freepik

Un șofer de TIR din țara noastră a reușit, în cele din urmă, să își găsească dreptatea în instanță! După 7 ani lungi petrecuți prin sălile de judecată, timp în care, a reușit să promoveze și Facultatea de Drept, bărbatul a primit, în sfârșit, sentința mult așteptată! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, șoferul a primit despăgubiri în valoare de 200.000 de euro, însă motivul de la care s-a pornit tot acest proces este unul absolut ireal!

Mai precis, bărbatul a lucrat vreme de 4 ani în Belgia, pentru compania H.Essers, din orașul Genk, unde a avut parte de un adevărat șoc când a primit salariul. Pe numele său Ștefan Popescu, acesta primea pentru munca sa suma de doar 200 de euro, fix valoarea salariului minim din România, din acea perioadă. Desigur, după cum vă puteți imagina, salariul pe care ar fi trebuit să îl primească, conform legilor din Belgia, era unul semnificativ mai mare.

Românul a primit despăgubiri în valoare de 200.000 de euro

Deși toată activitatea sa a avut loc în Belgia, el conducând în fiecare noapte între această țară și Germania, el a fost plătit de către companie la nivelul salariilor din România. Se pare că, inițial, el s-a angajat la sucursala din țara noastră a companiei, deși toată activitatea sa a fost în afara țării noastre.

Pentru comportamentul său exemplar, el a primit tot mai multe atribuții de la compania belgiană, însă, la întoarcerea în țară, când a realizat că munca s-a a fost, practic, pentru nimic, a chemat compania în instanță. Iar după 7 ani petrecuți prin sălile de judecată, efortul său a fost, în sfârști, încununat cu succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
minivacanta jpeg
fructe si legume jpg
horoscop webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net