«Comoara» din curtea casei! O femeie din Dolj, factură de 20.000 de euro la gaz. Flacăra măsoară cinci metri și arde neîncetat

O femeie din Dolj a făcut o descoperire extrem de neobișnuită, sâmbătă, chiar în curtea casei. Acesta voia sa sape un puț pentru o fântână, însă în loc să găsească apă, a dat de o pungă cu gaze, care s-a aprins și a generat o flacără ce arde încontinuu de câteva zile. 

O femeie a dat de gaze în timp ce săpa un puț! Foto: Captură TV Digi24

Într-o perioadă în care Europa se confruntă cu o criză a resurselor de gaze naturale, o femeie din Dolj a dat peste o adevărată «comoară» în timp ce săpa un puț în spatele casei. Din pământ a început să țâșnească dintr-o dată apă, dar și...gaze, care din păcate s-au aprins imediat. Flacăra generată măsoară cinci metri și arde neîncetat de sâmbătă și nici până la acest moment autoritățile nu au reușit să o stingă. 

Citește și: Prețul gazelor naturale, la cel mai ridicat nivel din 2008!

Daune de 20.000 de euro

Primăria e nevoită să plătească 20.000 de euro unei firme din Mediaș, ce se va ocupa de stingerea focului în perioada următoare și de betonarea locului. 

«Am sunat la 112, Au venit de la pompieri, au izolat zona. Au venit și de la primărie. Au defrișat zona pe aici. La un moment dat era altundeva focul, l-au deviat un pic aici, ca să elimine pericolul din zonă», a declarat Alisa Florea, proprietara casei, pentru Digi 24. 

Nu rata nici: Cine nu o să fie afectat de reducerea consumului de gaze? Anunțul Guvernului

Comitetului Local pentru Situații de Urgență va astupa puțul, apoi o firmă specializată va analiza locul pentru a vedea cât de mare este zăcământul şi dacă poate fi exploatat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
theo rose
primar longeviv jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (2) jpg
biserica din pustietate de departe jpg
image
image
image
image
image
image
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg
FotoJet (1) jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
primar longeviv jpg