«Comoara» din curtea casei! O femeie din Dolj, factură de 20.000 de euro la gaz. Flacăra măsoară cinci metri și arde neîncetat

Ultima actualizare:

O femeie din Dolj a făcut o descoperire extrem de neobișnuită, sâmbătă, chiar în curtea casei. Acesta voia sa sape un puț pentru o fântână, însă în loc să găsească apă, a dat de o pungă cu gaze, care s-a aprins și a generat o flacără ce arde încontinuu de câteva zile. 

O femeie a dat de gaze în timp ce săpa un puț! Foto: Captură TV Digi24

Într-o perioadă în care Europa se confruntă cu o criză a resurselor de gaze naturale, o femeie din Dolj a dat peste o adevărată «comoară» în timp ce săpa un puț în spatele casei. Din pământ a început să țâșnească dintr-o dată apă, dar și...gaze, care din păcate s-au aprins imediat. Flacăra generată măsoară cinci metri și arde neîncetat de sâmbătă și nici până la acest moment autoritățile nu au reușit să o stingă. 

Citește și: Prețul gazelor naturale, la cel mai ridicat nivel din 2008!

Daune de 20.000 de euro

Primăria e nevoită să plătească 20.000 de euro unei firme din Mediaș, ce se va ocupa de stingerea focului în perioada următoare și de betonarea locului. 

«Am sunat la 112, Au venit de la pompieri, au izolat zona. Au venit și de la primărie. Au defrișat zona pe aici. La un moment dat era altundeva focul, l-au deviat un pic aici, ca să elimine pericolul din zonă», a declarat Alisa Florea, proprietara casei, pentru Digi 24. 

Nu rata nici: Cine nu o să fie afectat de reducerea consumului de gaze? Anunțul Guvernului

Comitetului Local pentru Situații de Urgență va astupa puțul, apoi o firmă specializată va analiza locul pentru a vedea cât de mare este zăcământul şi dacă poate fi exploatat. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net