O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat

Naty Badea, sora cunoscutului prezentator TV Mircea Badea, a făcut declarații despre traiul din Italia. Aceasta s-a mutat acolo împreună cu fiica ei, în anul 2021, însă acum spune că s-a săturat de infracționalitatea care a cuprins întreaga țară. 

De ce nu mai este bine de trăit în Italia Foto: Facebook
De ce nu mai este bine de trăit în Italia Foto: Facebook

De ce nu mai este de trăit în Italia 

„Nu mai este de trăit în Italia, a declarat Naty Badea, subliniind nivelul mare de infracționalitate care a cuprins această țară. „Vreau să vă semnalez un fenomen și dacă veniți ca turiști să aveți mare grijă. Infracționalitatea a crescut până la cer, cerul acesta albastru din însorita Italie. Sunt jafuri la drumul mare, în plină zi, pe stradă, în magazine, în locuințe. Eu nu am auzit în viața mea atâtea jafuri și furturi câte se întâmplă aici în ultima vreme”, a explicat ea.

Care sunt cele mai afectate orașe 

Conform româncei cele mai afectate orașe sunt Roma și Milano, locuri frecventate des de turiști, unde se raportează cele mai multe incidente: „La Roma și Milano, atenție, dacă mergeți în aceste locuri nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână. Și pe stradă, vorbim”, a transmis ea.

Naty Badea a relatat și despre un incident care a avut loc în orășelul italian unde locuiește:„Patronul unei cofetării de unde mâncam eu, pe stradă, i-au luat Rolex-ul de la mână de o domnișoară pe bicicletă. L-au operat, ca să zic așa, a operat problema, i-a luat ceasul de la mână. L-a și dărâmat pe om, fiind foarte bătrân, a fost foarte afectat”, a mai spus sora lui Mircea Badea. „Dacă mergeți în aceste locuri, nu vă expuneți nimic de valoare. E posibil ca pentru un ceas să vă ia cu tot cu mână.” 

Cine este Natalia Badea

Natalia Badea este stabilită de mai mulți ani în Italia, este mama unei fetițe și are o carieră de invidiat în jurnalism, dar și în lumea artistică, asta pentru că a scris mai multe cărți. Naty Badea a preferat mereu să fie discretă, iar de-a lungul timpului, au apărut puține detalii despre sora lui Mircea Badea. Deși nu apare așa de des pe micul ecran precum fratele său, Natalia Badea este corespondent la Antena 3, unde lucrează de când s-a înființat postul de televiziune.

Natalia Badea a fost căsătorită cu Ciprian Chirvasiu, dar bărbatul a murit în urmă cu mai mulți ani, după ce s-a luptat cu o boală gravă. Jurnalistul avea 54 de ani și avea o fiică cu Natalia Badea, alintată de familie Rontzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net