Părinți revoltați la o grădiniță din Iași. Au aflat că una dintre educatoare face videochat

Scandal la o grădiniță privată din Iași! Noul an școlar a început cu stângul pentru un cadru didactic. O educatoare a fost prinsă că practică servicii ca model de videochat în timpul liber. Părinții sunt șocați și revoltați și consideră că este imoral ca femeia să își continue activitatea de educatoare.

Părinții sunt revoltați că una dintre educatoare face videochat / Foto: Pexels
Părinții sunt revoltați că una dintre educatoare face videochat / Foto: Pexels

La o grădiniță privată din Iași, o educatoare, una dintre cele mai populare și îndrăgite din instituția educațională, a fost prinsă de mai mulți părinți că este model de videochat în timpul său liber. Mădălina Cioclu este o tânără care se află în primii săi ani de carieră și părea că se dedică acestei meserii, însă, de curând, a fost văzută pe unele site-uri pentru adulți. Părinții sunt șocați, revoltați și nu vor să-i mai ducă pe copii la grădiniță.

„Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă ce educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, a declarat un părinte, potrivit bzi.ro.

Tânăra educatoare nu a vrut să dea declarații 

Conducerea grădiniței susține că a aflat recent despre ocupația angajatei puse la zid de părinți, după ce a văzut poze cu femeia, iar directorul unității de învățământ susține că a încheiat orice colaborare cu ea.

„Nu mai colaborăm cu ea. Recent, am văzut și noi pozele și nu mai colaborăm. E adevărat că face ce vrea în timpul ei liber, dar nu este compatibilă cu activitatea de educator”, a precizat Alexandra Anghel, directorul grădiniței.

Potrivit mai multor psihologi și psihoterapeuți din Iași, dacă își continuă activitatea așa cum trebuie, viața personală o privește doar pe această educatoare: „Este posibil ca această educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii din dorința sau nevoia de a se proteja de aceste blamări ale societății. Oare este, într-adevăr, o problemă atât de mare, dacă până să afle de activitățile sale din timpul liber erau mulțumiți de ea, ca și educator”, a spus Angela Roșcanu, psiholog și psihoterapeut în Iași.

Mădălina Cioclu, care se află în primii ani de carieră în învățământ, a precizat că nu are nimic de declarat: „În sensul acesta, eu nu am nimic de declarat. Am un avocat care mă reprezintă și o să fiți contactați de dumnealui. Mai departe o să discutați cu el”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net