Polițist la filaje, și-a riscat cariera pentru produse de 100 de lei. Ce a furat din magazin

Polițistul din Iași prins la furat într-un centru comercial din oraș și-a riscat cariera pentru câteva produse care însumează 100 de lei. Intrat de curând în rândurile agenților de la Biroul de Operațiuni Speciale Iași, Paul Ciprian Biţic a devenit unul dintre infractorii pe care ar fi trebuit să-i prindă și să-i aducă să răspundă în fața legii.   

catuse politia romana 0 jpeg

Pare de necrezut, dar polițistul Bițic, membru într-o structură de elită a Poliţiei Române, specializată pe filaje și operativ, şi-a distrus cariera pentru niște produse în valoare de aproape 100 de lei. Acum, el este cercetat de colegii săi pentru furt

Ce produse a furat din magazin  

După cum s-a putut observa pe camerele de supraveghere din interiorul centrului comercial, Paul Ciprian Biţic (38 de ani) a mers luni după-amiază, în jurul orelor 16.30, la cumpărături. A pus mai multe obiecte într-un cărucior, apoi l-a lăsat deoparte şi a încercat să iasă tot pe unde a intrat, nu prin zona caselor de marcat.

Însă gestul lui a atras atenţia paznicilor, care l-au oprit, apoi, la cerere, l-au percheziţionat. Asupra poliţistului, agenţii de pază au găsit două odorizante auto, două baterii de 1,5 V şi un cablu USB, toate însumând 99,95 lei, conform ziaruldeiasi.ro. 

Polițistul este cercetat pentru furt 

Agenții de pază i-au chemat pe colegii polițistului, care l-au preluat și l-au dus la audieri. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de furt. “La data de 4 aprilie, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au fost sesizaţi de către angajaţii unui centru comercial din municipiul Iaşi, despre faptul că au depistat o persoană care a sustras bunuri de pe raft. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale”, conform IPJ Iași.

Biroul Operaţiuni Speciale (BOS) este subordonat direct Poliţiei Române şi se ocupă cu filaje. Toţi poliţiştii structurii speciale lucrează în operativ, iar biroul de la Iaşi este condus direct de către Direcţia de Operaţiuni Speciale cu sediul în Bucureşti. Polițistul Paul Ciprian Biţic activează în cadrul acestui departament de puţin timp și vine de la Poliţia Rutieră Iaşi, din cadrul IPJ Iaşi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net