Poveste șocantă în noaptea de Înviere: o tânără a sunat la Poliție și a spus că e răpită. Ce au descoperit oamenii legii

În noaptea de Înviere, o tânără de 25 de ani, din Bacău, a sunat la Poliție pentru a le spune autorităților că a fost răpită și sechestrată. Fără a oferi mai multe detalii, tânăra a întrerupt apelul telefonic, însă zeci de polițiști și jandarmi au plecat în căutarea ei. Click! îți spune ce au descoperit?

O tânără a sunat la Poliție și a spus că e răpită
O tânără a sunat la Poliție și a spus că e răpită

Au fost mobilizați, în noaptea de Înviere, zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi, în căutarea unei tinere de 25 de ani, din Letea-Veche, Bacău, ce a sunat la 112, susținând că a fost răpită și sechestrată.

Ce au descoperit oamenii legii

Tânăra a intrerupt apelul telefonic fără a oferi date suplimentare, iar, apoi, revenea cu apeluri în care dădea informații false pentru a deruta autoritățile. „Au fost mobilizați zeci de polițiști de investigații criminale, ordine publică, rutieră, luptători pentru acțiuni speciale și jandarmi. În timpul cercetărilor, tânăra revenea cu apeluri în care furniza nume și date personale false, inducând în eroare echipele investigative”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, conform Digi24.ro.

De asemenea, tânăra a spus că a fost răpită din gara Roman și dusă într-o comună din județul Neamț. „Totodată, aceasta ar fi afirmat că ar fi fost luată cu forța din gara din municipiul Roman și transportată pe raza unei comune din județul Neamț, unde ar fi fost ținută într-un imobil, contrar voinței acesteia”, au mai declarat autoritățile.

Ulterior, oamenii legii au descoperit că aceasta se afla de fapt în locuința iubitului ei, din comuna Traian. Ea nu voia ca părinții ei să știe unde își petrece noaptea de Înviere, așa că a înscenat totul doar ca aceștia să nu afle adevărul.

„Fiți responsabili când apelați 112! Poate acel timp ocupat de apeluri nejustificate, privează o persoană aflată în nevoie de ajutorul oamenilor legii”, a mai adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, potrivit sursei menționate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
printesa margaret colaj captura video jpg
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net