Preparatul grecesc care a cucerit România! Un constănțean l-a comandat de aproape 200 de ori într-un an

Este o mâncare delicioasă, iar românii cu siguranță că știu cum să o aprecieze! Este vorba despre un adevărat simbol al bucătăriei grecești, faimosul gyros! Iar în ultimul an, românii, în special bucureștenii și orădenii, au comandat cantități uriașe de gyros, conform datelor Glovo.

România a fost cucerită de gyros
România a fost cucerită de gyros

Este o mâncare delicioasă, care ne va face să ne îndrăgostim de ea încă de la prima înghițitură. Cu toate acestea, ea este și o rețetă emblematică a bucătăriei grecești, iar când vine vorba despre apetitul pe care oamenii îl au pentru acest produs dincolo de hotarele elene, poate că mulți dintre noi ne-am gândi că țări precum Serbia și Bulgaria ne vor depăși.

Însă, potrivit informațiilor de la adevarul.ro, se pare că lucrurile stau cu totul altfel! România este complet îndrăgostită de gyros, iar datele de la Glovo arată că acest produs este comandat de cele mai multe ori între orele 18:00 și 20:00.

Românii sunt îndrăgostiți de faimosul gyros

Mai mult decât atât, se pare că vârful popularității acestui produs este în timpul primăverii, mai ales în luna aprilie. De asemenea, oamenii aleg să recurgă la o comandă de gyros și pe 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii. Cu această ocazie, Glovo a înregistrat cele mai multe comenzi de gyros la nivel național.

Varianta de gyros pe care cei mai mulți români o preferă este cea care conține carne de pui. Pe „locul 2” urmează cea cu porc, apoi vine și gyros-ul mixt.

Constănțeanul care a comandat 14 gyrosi pe lună

Deja putem spune că celor mai mulți dintre noi ne place gyros-ul. Însă un constănțean are o adevărat pasiune pentru acest fel de mâncare delicios! Datele Glovo au arătat faptul că acesta a comandat, de-a lungul ultimului an, nu mai puțin de 170 de gyros!

Dacă spargem un pic lucrurile, vom vedea că el a comandat undeva în jur de 14 gyrosi în fiecare lună! Cu toate acestea, recordul pentru cea mai scumpă comandă de gyros revine unui sucevean! Acesta a achitat suma de 2.000 de lei pentru o singură comandă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
portulaca detaliu capsula imatura cu seminte jpg
drumul ursilor jpg
fructe pexels jpg
bataie romani spania jpg
image png
dementa jpg
image png
americanca mutata in romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net