Tragedie în Iași. Prima victimă a incediilor de vegetație din România!

Ultima actualizare:

Canicula din ultimele zile a cauzat incendii de vegetație și pe teritoriul României, iar prima victimă este o femeie în vârstă de 72 de ani, din comuna Miroslava, județul Iași.

Tragedie în Iași. Prima victimă a incediilor de vegetație!
Tragedie în Iași. Prima victimă a incediilor de vegetație!

Valul de căldură ce s-a abătut asupra Europei începe să-și facă simțită prezența din ce în ce mai puternic și în țara noastră, astfel că incendiile de vegetație sunt nelipsite. Comuna Miroslava, județul Iași, este locul unde a avut loc prima tragedie cauzată de incendiile de vegetație. O femeie în vârstă de 72 de ani a fost găsită fără suflare de către pompierii care s-au deplasat la fața locului pentru a stinge flăcările ce mistuiau zona. 

Vezi și: Londra, sub semnul focului în cea mai fierbinte zi: „Am pierdut totul!”. Zonele afectate de incendii arată ca după război VIDEO

Poliția și pompierii au fost chemați de urgență în comuna Miroslava după ce un incendiu de vegetație violent a izbucnit în zonă și amenința să se extindă la casele oamenilor.

Autoritățile au intervenit rapid cu cinci autospeciale, două autocisterne pentru stins incendiu, o autospecială pentru transport personal, o șenilată şi un echipaj de prim ajutor, notează Antena 3. 

Trupul carbonizat al femeii, găsit de pompierii ce încercau să stingă focul

31 de pompieri şi membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă au ajuns la locul incendiului și s-au luptat din greu pentru a stinge flăcările, intervenție îngreunată de factorii de mediu. 

Din cauza vântului puternic şi a vegetației uscate focul a înaintat cu viteză și aproape au cuprins și alte două locuințe.

Din fericire, pompierii și voluntarii au intervenit prompt și au împiedicat ca o altă nenorocire să aibă loc. 

Nu rata nici: Incendiile au pus stăpânire pe glob! Au ars casele oamenilor în Londra, iar românii îi ajută pe greci să stingă flăcările de lângă Atena

Trupul bătrânei va fi trimis la Institutul de Medicină Legală

Pompierii au fost cei care au găsit trupul carbonizat al victimei, care ulterior a fost identificată ca aparținând al unei femei în vârstă de 72 de ani, ce locuia în apropiere. Potrivit localnicilor, bătrâna a fost curpinsă de flăcările incendiului și nu s-a mai putut salva. 

Polițiștii vor trimite trupul neînsuflețit la Institutul de Medicină Legala pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor morții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net