Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022. Conform ultimelor informații oferite de Administratia Națională de Meteorologie, începutul lunii octombrie vine cu câteva surprize.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022
Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

Prognoza meteo în principalele orașe din Romania pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022 

Intervalul 3 - 9 octombrie 2022 aduce o vreme în majoritatea regiunilor din țară. În această săptămână, temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei pe care o traversăm. Acest lucru e de bun augur, după o lună septembrie plină de oscilații și perturbări. 

Poate te interesează: Așa arată sfârșitul lumii! Uraganul Ian a făcut prăpăd în Florida. Imagini de coșmar / VIDEO

În prima zi a săptămânii, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 17/18 grade în cea mai mare parte a țării. Totuși, cei care trăiesc în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea se vor bucura de o vremea și mai plăcută. În aceste regiuni, mercurul din termometre va urca chiar spre 20 - 22 de grade. La munte, temperaturile maxime vor fi situate între 11 - 13 grade Celsius.

Zilele următoare nu vor prezenta prea multe fluctuații. În schimb, sunt veșți bune în weekend. Sâmbătă și duminică se vor înregistra maxime de 23 - 24 de grade Celsius, cele mai ridicate temperaturi fiind în Banat.

„În săptămâna 3-9 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval”, transmite ANM.

București

Vremea în Capitală va fi frumoasă
Vremea în Capitală va fi frumoasă

Locuitorii capitalei au motive de bucurie în această săptămână. În București nu sunt anunțate precipitații decât în seara zilei de luni.

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022 aduce vești bune și temperaturi cuprinse între 17 și 20 de grade Celsius, în primele patru zile ale intervalului menționat. Apoi, temperatura va urca spre 23 de grade în zilele de weekend. Așadar, bucureștenii au toate motivele să aștepte cu mare interes finalul de săptămână. 

Vezi și: Asia, lovită de catastrofe naturale! Câți oameni au murit și ce dezastre s-au produs în urma lor

Brașov

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022
Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022 e un pic mai răcoroasă la Brașov. Acest lucru e absolut normal. Din păcate, locuitorii de sub Tâmpa vor avea parte de un start ploios de săptămână, cu maxime cuprinse între 10 și 12 grade. 

Ulterior, vremea se va îmbunătăți, iar, în a doua parte a săptămânii, temperatura va urca până la 19 grade Celsius. Minimele se vor situa în jurul valorii de 4 grade.

Cum va fi vremea în noiembrie 2022

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Prognoza meteo pentru săptămâna 3 - 9 octombrie 2022 ne oferă un dram de optimism pentru perioada următoare. De altfel, conform ANM, toata luna octombrie ar trebui să fie una plăcută, cu temperaturi constante și normale pentru această perioadă. Mai mult, finalul lunii va aduce o vreme și mai frumoasă, motiv pentru care ne putem aștepta ca și începutul lunii noiembrie să fie unul plăcut.

În ultima săptămână din octombire (intervalul 24 – 31 octombrie), mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, transmite Administratia Națională de Meteorologie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net