RAAPPS reacționează în scandalul vilei din Aviatorilor! Instituția neagă că imobilul ar fi pregătit pentru Iohannis

RAAPPS vine cu primele declarații în privința vilei din Aviatorilor 86, despre care s-a scris că ar fi pregătită pentru Klaus Iohannis, după ce acesta își termină mandatul de Președinte. Cei de la RAAPPS neagă acest lucru, cât și suma de 7 milioane de euro, despre care s-a scris că ar fi costul amenajării vilei.

S-a vehiculat că vila ar fi pregătită pentru Klaus Iohannis
S-a vehiculat că vila ar fi pregătită pentru Klaus Iohannis

Cei de la RAAPPS au emis un comunicat în care vorbesc despre situația vilei din Aviatorilor 86. S-a vehiculat că aceasta ar fi pregătită pentru momentul în care se încheie mandatul de Președinte al lui Klaus Iohannis și că lucrările ar costa aproximativ 7 milioane de euro. Cei de la RAAPPS au dezmințit aceste informații. În plus, ei mai spun și că planurile, simulările, cât și imaginile interioare vehiculate în spațiul public nu corespund cu documentația avizată.

„Sumele plătite pentru lucrările executate, până la data prezentei, sunt în cuantum de 2.100.000 Lei. Raportat la suma inclusă în contractul de execuție lucrări, precizăm că aceasta reprezintă valoarea maximală a lucrărilor, plățile aferente urmând a fi efectuate pentru lucrările real executate.”, a mai informat instituția, vehiculându-se în spațiul public un cost al lucrărilor de 7 milioane de euro.

RAAPS spune că vila nu este pregătită pentru Klaus Iohannis

În comunicat mai scrie că imobilul, construit în perioada 1960 – 1965, prezintă degradări majore și are nevoie de lucrări de consolidare. În plus, se mai menționează că în patrimoniul RAAPPS sunt mai multe clădiri cu risc seismic, considerate monumente istorice și bijuterii arhitecturale. Se menționează că instituția a început deja demersuri privind reabilitarea a 7 astfel de clădiri, dintre care 4 sunt monumente istorice.

În privința speculațiilor că imobilul din Aviatorilor 86 ar fi pregătit pentru Klaus Iohannis, comunicatul de presă dezminte acest lucru. Instituția spune că nu există nicio solicitare pentru atribuirea, ori închirierea, acestuia.

„Menționăm faptul că, pentru imobilul situat în B-dul Aviatorilor nr. 86 nu a fost înregistrată nicio solicitare privind atribuirea/închirierea acestuia, stabilirea destinației acestui imobil nefiind în competența R.A-A.P.P.S.”, se arată în comunicatul de presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net