Să vezi și să nu crezi! Un bărbat din Râmnicu Vâlcea și-a uitat geanta plină ochi cu droguri, la mall-ul din oraș

Ultima actualizare:

O situație surprinzătoare s-a petrecut în urmă cu puțin timp în Râmnicu Vâlcea, unde un tânăr în vârstă de 29 de ani a uitat o borsetă umplută cu substanțe interzise într-un centru comercial din oraș. Geanta de mici dimensiuni a fost găsită de unul dintre angajații firmei de pază care se ocupă de mall, iar bărbatul a anunțat oamenii legii.

borseta jpg

Bine intenționat, paznicul care a găsit borseta a vrut să verifice dacă în geantă există vreun act de identitate, pentru a-l contacta pe proprietar și a-i înapoia geanta, însă a rămas cu gura căscată în momentul în care a deschis-o! Bărbatul a constatat, stupefiat, că geanta era umplută cu substanțe interzise, motiv pentru care a decis să contacteze imediat autoritățile.

S-ar putea să te intereseze și:  Ce metode folosesc traficanții de droguri pentru a îi atrage pe tineri în lumea stupefiantelor

Sosiți la fața locului, polițiștii au conchis că borseta aparține unei persoane de sex masculin în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în Râmnicu Vâlcea. În urma verificărilor, s-a stabilit că în geantă erau mai mulți muguri vegetali de culoare verde închis, cu miros puternic, împărțiți în 12 pachețele din staniol, împachetate sub formă de bilă, relatează Cancan.

Ce se va întâmpla cu tânărul care a ieșit la mall cu drogurile la purtător

Mai mult decât atât, polițiștii au mai descoperit în aceeași borsetă o cutie metalică în care erau depozitate aceleași substanțe interzise, muguri vegetali de culoare verde închis, dar și o râșniță cunoscută sub denumirea de „grinder” care se folosește la mărunțirea plantei. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal și se desfășoară o anchetă pentru deținere fără drept de droguri de risc.

Drogurile creează din ce în ce mai multe probleme în România: Viktor Orban, vizită cu surprize! A plouat cu dosare penale după evenimentul de la Tușnad

Potrivit legislației în vigoare, tânărul din Râmnicu Vâlcea riscă să petreacă între 2 și 5 ani în spatele gratiilor. ”În borsetă se aflau 12 bile din staniol ce conțineau muguri vegetali de culoare verde-măsliniu cu miros înțepător, totodată fiind găsită și o cutie metalică ce conținea tot muguri vegetali de culoare verde-măsliniu și un grinder folosit la măcinarea resturilor vegetale”, se arată în comunicatul de presă emis de oamenii legii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net