Scandal monstru la Opera din Iași. De ce intra la dușurile femeilor un celebru balerin

Un scandal monstru a cuprins Opera din Iași! Un cunoscut balerin a fost acuzat că intra la dușurile femeilor, iar opt dintre colegele sale au depus plângere la conducerea instituției. Sunt afirmații grave făcute împotriva bărbatului. Cum se apară angajatul Operei din Iași?

Un balerin ste acuzat că intra des în vestiarul femeilor. Foto: Facebook/Opera din Iași
Un balerin ste acuzat că intra des în vestiarul femeilor. Foto: Facebook/Opera din Iași

Vlad Mărculescu este acuzat că ar fi intrat de mai multe ori în vestiarul destinat balerinelor, unde acestea se schimbau. Bărbatul le-ar fi surprins dezbrăcate pe colegele lui, iar în unele situații, balerinul ar fi refuzat să iasă din încăpere, deși a fost rugat, scrie ziaruldeiași.ro.

Sătule de acest comportament nepotrivit, opt dintre femei au făcut o plângere care a ajuns pe biroul managerului Operei din Iași.

„Intra în vestiar când era ușa închisă, fără să bată la ușă, i s-a spus de nu știu câte ori să nu mai intre și dacă nu a înțeles, au făcut și fetele o plângere. Ăsta este felul lui, îl știm de mic, de când lucrează aici, ne-am obișnuit cu el, dar acum a sărit calul: nu poți să intri într-un vestiar de fete când vrei tu.

Normal că i s-a atras atenția o dată, de două ori, dar dacă nu s-a înțeles de vorbă bună, unde să se plângă fetele dacă nu la conducere?”, a spus una dintre persoanele din zona de pregătire artistică de la Operă.

Vezi și: Femeia de serviciu care a învins România! Cum au ignorat autoritățile un caz grav de hărțuire

Un balerin de la Opera din Iași, acuzat că intra în dușurile femeilor. „A sărit calul”

Trebuie precizat că repetițiile de balet nu au loc pe Scena mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” din Iași. În spațiul unde au loc aceste antrenamente, balerinii au zonă de vestiare individualizată pentru bărbați și femei.

Mai mult, zonele de vestiare sunt distincte, nu există puncte comune între ele. De altfel, acestea sunt despărțite de un spațiu de 20-30 de metri. Astfel, cu atât mai mult, bărbatul nu avea ce să caute acolo.

„Nu ai cum să încurci vestiarele și nici să spui că există acolo ceva: resurse, apă, lumină, căldură, habar n-am, ce nu găsești în vestiarul bărbaților”, a explicat unul dintre angajații de la Departamentul Tehnic al instituției.

Poate te interesează: Scandal la Casa Regală! Victima prințului Andrew, acuzată de abuz și hărțuire

Cum s-a apărat bărbatul în fața acuzațiilor

Vlad Mărculescu a negat toate acuzațiile care i s-au adus. Balerinul a explicat că la toaleta respectivă mergea doar pentru a se spăla pe mâini. Susține că făcea acest lucru de opt ani. „Nu am intrat niciodată în vestiarul lor, doar mergeam să mă spăl pe față”, a precizat balerinul.

„Mă bucur că putem vorbi despre asta, pentru că sunt abuzuri asupra mea încă de pe vremea doamnei Rancea (n.r. Beatrice Rancea, fosta conducătoare a Operei). Aceleași persoane mă agresează pe mine, dar vă spun că nu am agresat pe nimeni, nici sexual, nici altfel.

Sunt afirmațiile unor persoane care vor să folosească această situație, să o transforme într-un atac personal. Aceste două-trei persoane care au dat curs la declarații și plângeri asupra mea au împins și altele să semneze plângeri”, a declarat Vlad Mărculescu, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

harry si meghan jpg
foto1 copii crisanB jpg
FotoJet (2) jpg
Anca Dinicu  jpg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
gabriel apostol jpeg
mihaela radulescu jpg
Razvan Popescu slab jpg
Republica Moldova Independenta
apostol gabriel
image
image
image
image
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg