Scene uluitoare între hocheiste la meciul dintre România și Bulgaria. Bătaia dintre sportive s-a lăsat cu multe sancțiuni

Ultima actualizare:

Scene halucinante la un meci de la Cupa Mondială de hochei. Sportivele de la echipele naționale ale României și Bulgariei s-au bătut la meciul de la Cupa Mondială de senioare, Divizia a III-a, de la Brașov.

Disputele dintre cele două echipe au avut loc atât în timpul partidei, cât și la la finalul ei, scriu cei de la B1TV, iar arbitrul s-a văzut nevoit să ia măsuri drastice. Numai după finalul meciului nouă jucătoare au fost sancționate.

Decizia arbitrului în urma vilențelor dintre hocheise

Bătaie la un meci de hochei între echipa României și cea a Bulgariei. Foto: Twitter.
Bătaie la un meci de hochei între echipa României și cea a Bulgariei. Foto: Twitter.

Incidentele au avut loc acum câteva zile, mai exact pe 9 aprilie, pe Patinoarul Olimpic de sub Tâmpa, la ultimul meci din această competiție. Din cauza multiplelor violențelor, arbitrul britanic Emma Sanders a decis să dea 554 de minute de penalizare. 265 dintre acestea au fost pentru România, iar restul de 289 pentru Bulgaria. Sancțiunile au fost numeroase, doar la finalul meciului au fost nouă jucătoare penalizate.

Imaginile cu bătaia, revoltătoare

Recent, au apărut pe Internet imagini scandaloase cu scenele extrem de violente de la meciul care a degenerat. Astfel. bătaia dintre jucătoarele de hochei ale României și Bulgariei, dintr-un meci de la Cupa Mondială, a devenit virală după ce a apărut pe Twitter, unde a strâns peste 75.000 de vizualizări.

Meciul dintre cele două echipe a fost câștigat de România

Meciul de hochei a fost câștigat detașat de România, cu scorul de 10-2, însă echipa noastră a reușit să se claseze doar pe locul 4. Echipa de hochei a Bulgariei a terminat această competiție pe locul 5.

Prima clasată din Grupa A a Campionatului Mondial, Divizia III, a fost Hong Kong, cu 13 puncte.

În perioada 3 – 9 aprilie 2023 s-a desfășurat Campionatul Mondial de Hochei pe Gheață de Senioare, Divizia III, Grupa A. La eveniment au participat reprezentativele din: Ucraina, Lituania, Hong Kong, China, Estonia, Bulgaria și România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net