Situație periculoasă într-un magazin din București. Tavanul s-a prăbușit peste o clientă de 70 de ani. Victima a fost transportată la spital

O tragedie a fost evitată la limită joi, într-un supermarket din București, când o porțiune din tavan s-a prăbușit peste o femeie în vârstă de 70 de ani. Potrivit informațiilor furnizate de ISU București-Ilfov, incidentul a avut loc la un magazin situat pe strada Liviu Rebreanu. Desprinderea a afectat o zonă de aproximativ doi metri pătrați, iar consecințele ar fi putut fi cu mult mai grave.

Ambulanță. Foto: arhiva.
Ambulanță. Foto: arhiva.

Victima a fost transportată la spital

Autoritățile au intervenit rapid la fața locului, iar victima, deși a suferit răni minore, a fost transportată la Spitalul Pantelimon pentru îngrijiri medicale. Din fericire, alte zece persoane care se aflau în incintă au reușit să iasă în siguranță, evitând astfel orice alte tragedii sau răni grave.

Potrivit declarațiilor oficiale ale ISU București-Ilfov, la intervenție au participat două autospeciale de stingere și un echipaj medical, care au asigurat evacuarea rapidă și sigură a persoanelor aflate în magazin. În urma acestui incident nefericit, magazinul a fost închis pentru a permite ancheta și evaluarea situației de către autorități.

Ce au declarat reprezentanții ISU

Victima (femeie 70 ani) a fost preluată de un echipaj medical, în stare de conştienţă, ulterior fiind transportată la Spitalul Pantelimon, cu traumatisme minore. Celelalte 10 persoane au iesit din interior fără probleme, iar magazinul a fost închis”, au spus repezentanții ISU București-Ilfov.

Prăbușirea unui tavan într-un spațiu public, cum ar fi un supermarket, ridică serioase întrebări legate de standardele de siguranță și de calitatea construcției. Este vital ca autoritățile să investigheze în profunzime cauzele acestui incident și să ia măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor.

Acest incident ne reamintește, de asemenea, importanța respectării normelor și regulilor de siguranță în toate spațiile publice și private, pentru a asigura protecția tuturor cetățenilor. Siguranța și securitatea ar trebui să fie întotdeauna priorități absolute în orice mediu, iar autoritățile și proprietarii de clădiri au responsabilitatea de a se asigura că toate măsurile necesare sunt luate pentru a evita astfel de incidente nefericite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net