Sora lui Sebastian Olariu a împlinit 18 ani. Petrecerea de majorat, plină de amintiri legate de victima accidentului din 2 Mai și de lacrimi! Video emoționant

Selena, sora lui Sebastian Olariu, tânărul care a murit în accidentul provocat de Vlad Pascu, a împlinit recent vârsta de 18 ani. Părinții i-au organizat majoratul acasă, împreună cu prietenii, toți fiind îmbrăcați în alb. În ciuda durerii, Selena și-a dorit ca această zi importantă din viața sa să fie una în care să simtă prezența fratelui său alături de ea.

Sora lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, a împlinit 18 ani / foto: captură video
Sora lui Sebi Olariu, tânărul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai, a împlinit 18 ani / foto: captură video

Selena Olariu, sora lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu în tragicul accident rutier de la 2 Mai de anul trecut, a împlinit recent frumoasa vârstă de 18 ani. În ciuda suferinței, familia a sărbătorit alături de tânără într-un mod profund și simbolic. De altfel, Selena a dorit ca această zi importantă din viața sa să fie una în care să simtă prezența fratelui său alături de ea și a purtat o rochiță albă, simbolizând atât puritatea vârstei de 18 ani, cât și respectul și dorul față de fratele ei decedat.

De asemenea, a ales un tort decorat cu o imagine a lui Sebastian, gest prin care a arătat că, deși el nu mai este fizic prezent, amintirea lui rămâne vie și mereu aproape. A avut și baloane albe cu heliu, fiecare purtând mesaje adresate fratelui ei.

„Te va îndruma mereu pe drumul cel bun…”

Întreaga ceremonie a fost plină de gesturi care au exprimat dorul și legătura indestructibilă dintre cei doi frați. Valentin Olariu, tatăl celor doi, a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant: „La mulți ani, Selena! 18 ani minunați… Să știi că Sebi a fost cu tine azi și va fi întotdeauna alături de tine. Te va îndruma mereu pe drumul cel bun…”, a transmis acesta pe pagina sa de Facebook. 

Cazul accidentului de la 2 Mai, unde doi studenți au fost uciși într-un accident provocat de beizadeaua Vlad Pascu, a cutremurat o țară întreagă. Aniversarea Selenei a fost nu doar o ocazie de a sărbători vârsta majoratului, ci și un omagiu adus fratelui său, Sebastian Olariu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1654420960 cascada pisoaia 16 jpg
shutterstock 1750660511 jpg
insula finlanda profimedia jpg
criminal victime constanta 1 jpg
brezoi 00 jpg
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
pompieri smurd jpg
bani multi pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net