Alertă la metrou, după ce un bărbat a încercat să-și pună capăt zilelor. În ce stare este acum

Ultima actualizare:

O tentativă de sinucidere la stația de metrou Orizont a dus la reorganizarea circulației trenurilor și la intervenția promptă a echipajelor de urgență. În timp ce evenimentul tragic a afectat rutina călătorilor, personalul Metrorex și SMURD au acționat rapid pentru gestionarea situației delicate. Iată detalii despre incident și consecințele imediate.

Metrou. Foto: arhiva.
Metrou. Foto: arhiva.

Detalii despre incident

În dimineața zilei de luni, în jurul orei 08:15, o persoană a încercat să își ia viața la stația de metrou Orizont, pe direcția Valea Ialomiței. Evenimentul a fost semnalat de personalul Metrorex, care a reacționat imediat, solicitând ajutorul echipajelor SMURD.

Pentru a facilita intervenția echipelor de urgență și pentru a asigura siguranța călătorilor, Metrorex a decis reorganizarea circulației trenurilor. În prezent, se circulă alternativ între stațiile Eroilor și Orizont pe linia 1. Această măsură a fost implementată pentru a evita întârzieri semnificative și pentru a menține fluxul călătorilor.

Intervenția SMURD și pompierilor

Echipajele SMURD au sosit rapid la fața locului pentru a acorda asistență medicală persoanei implicate în tentativa de sinucidere. În paralel, pompierii au fost mobilizați pentru a asigura extragerea în siguranță a individului de pe șine. Eforturile acestor echipe au dus la preluarea persoanei respective, care a fost ulterior transportată pentru îngrijiri medicale. 

Ancheta și implicațiile ulterioare

În conformitate cu procedurile standard în astfel de cazuri, organele abilitate, împreună cu Metrorex, vor deschide o anchetă de cercetare pentru a elucida circumstanțele exacte care au dus la tentativa de sinucidere. Acest demers are scopul de a înțelege evenimentul și de a implementa măsuri preventive pentru a preveni incidente similare în viitor.

Incidentele de acest gen evidențiază importanța abordării sensibile a problemelor legate de sănătatea mentală și necesitatea continuării eforturilor de prevenire și conștientizare. În ciuda perturbărilor temporare în circulația trenurilor, intervenția eficientă a echipelor de urgență reflectă importanța colaborării între autorități și serviciile de intervenție pentru a gestiona situații de criză.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net