Tragedie de Florii. Un bărbat a murit înecat în mare, la Mamaia

În dimineața zilei de Florii, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost descoperit înecat în apele Mării Negre, fiind scos la mal în stațiunea Mamaia.

Bărbatul nu a fost încă identificat / foto: captura video
Bărbatul nu a fost încă identificat / foto: captura video

Descoperirea macabră s-a petrecut în apropierea hotelului Sulina, pe digul închis al stațiunii. O persoană care alerga pe plajă a observat trupul bărbatului în apă și a alertat imediat autoritățile locale.

La sosirea polițiștilor de la Poliția Municipiului Constanța, Secția Mamaia, s-a constatat că informația era veridică, însă victima nu fusese identificată încă.

Momentan, victima este neindentificată

Nu s-au găsit documente asupra sa, ceea ce a îngreunat procesul de identificare. În consecință, au fost demarate cercetări pentru a stabili circumstanțele decesului și identitatea victimei. Un dosar penal a fost întocmit pentru investigarea infracțiunii de ucidere din culpă.

La locul incidentului au intervenit echipaje ale ISU, ambulanță și poliție pentru gestionarea situației.

„La data de 28 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța-Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui ɓărbat.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment. În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului și a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit IPJ Constanța.

Un alt bărbat s-a înecat, ieri, în barajul Hațeg

Echipe de scafandri sunt mobilizate într-o operațiune de căutare a unui bărbat care a căzut în barajul Hațeg din județul Hunedoara. Acest incident este al doilea de acest gen în aceeași zonă, în luna aprilie.

Scafandri din cadrul ISU Hunedoara și ai SPJ Salvamont Hunedoara sunt implicați în căutările pentru găsirea bărbatului în vârstă de 41 de ani care a căzut în baraj.

Echipajele de intervenție de la Detașamentul Pompierilor Hunedoara – Punctul de Lucru Totești intervin cu resurse adecvate, inclusiv o autospecială de intervenție, o barcă, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Autoritățile au informat că Dispeceratul Integrat a notificat Hidroelectrica – Sucursala Hațeg și a solicitat implementarea tuturor măsurilor tehnice necesare pentru a reduce turbulența apei, asigurând astfel că operațiunile de căutare se desfășoară în siguranță pentru echipele de intervenție.

Într-un update ulterior, s-a confirmat că persoana căzută în canalul Barajului Hațeg, un bărbat, a fost găsită decedată și a fost extrasă din apă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
tir-shutterstock_1610700505
femeie curatenie rufe de calcat fier 7 12 2009 4 07 57 pm jpeg
FotoJet (8) jpg
Plaja Samskara jpeg
FotoJet (7) jpg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
Matia Corvin (© Wikimedia Commons)
FotoJet (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net