Un nou centru comercial se deschide lângă București! Ce magazine va cuprinde și ce sumă uriașă se va investi

Un nou centru comercial va apărea, foarte curând, chiar lângă București! Repaco Capital investește suma fabuloasă de 15 milioane de euro în construcția Crevedia Retail Park, iar partea cea mai bună pentru români este faptul că se estimează că proiectul va fi finalizat curând, în a doua jumătate a acestui an!

Un nou centru comercial lângă București / foto: Shutterstock
Un nou centru comercial lângă București / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor de la observatornews.ro, noul strip mall, Crevedia Retail Park, deja are aproximativ 80% din spații închiriate unor retaileri faimoși, cum ar fi Deichmann, DM, Fressnapf, KiK, JYSK, Sinsay, Pepco, Annabella, cât și mulți alții. Construcția acestui proiect impresionant va începe pe 1 martie 2024, iar românii ar trebui să își poată face cumpărăturile aici chiar din a doua jumătate a acestui an.

Vor fi nu mai puțin de 12.000 mp închiriabili, dintr-un teren cu o suprafață totală de 30.000 mp. Românii mai trebuie să știe că acest strip mall este situat pe Şoseaua Bucureşti - Târgovişte, la nr. 232, chiar lângă Kaufland Buftea. Crevedia Retail Park va putea deservi un număr de 70.000 de clienți.

Un nou centru comercial lângă București

La Crevedia Retail Park vor fi și câteva premiere, mai precis, vom avea primul supermarket Annabella din apropierea Capitalei. Acesta va avea o suprafață de 1.800 mp, fiind vorba despre un retailer care deja are 115 magazine în țară și are capital integral românesc. De asemenea, la Crevedia Retail Park va apărea, pentru prima oară în țara noastră, un local din lanțul de fast-food Hesburger, o companie finlandeză, de tip drive-in.

„Suntem bucuroşi că am început construcţia unui nou retail park, într-o zonă limitrofă a Bucureştiului, cu mare potenţial de creştere şi ai cărei locuitori au nevoie de servicii de comerţ modern, aflate cât mai la îndemână. Faptul că retailerii, între care multe branduri de prestigiu, au închiriat deja peste 80% din suprafaţa Crevedia Retail Park, încă dinainte de începerea construcţiei, atestă încrederea pe care o au în proiectul Repaco Capital, despre care suntem convinşi că va fi un succes”, a declarat, conform sursei citate, Liviu Arnăutu, Partener şi membru al board-ului GELD Capital Management, compania ce deține Repaco Capital.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net