Vacanță de coșmar pentru mai mulți medici români, în Dubai. Doi dintre ei sunt în stare gravă și se luptă să supraviețuiască

Ultima actualizare:

Doi medici din România, unul din Buzău și altul din Vaslui, au trăit momente de groază după ce autocarul în care se aflau în Dubai a fost lovit violent de un camion.

Vacanță din Iad pentru mai mulți medici români, în Dubai
Vacanță din Iad pentru mai mulți medici români, în Dubai

Impactul a fost atât de puternic, încât autocarul s-a răsturnat în afara drumului, provocând răni grave mai multor pasageri.

Medicii Andreea și Cosmin Ursăchescu din Buzău au suferit răni în urma accidentului survenit în timpul unei vacanțe în Dubai, împreună cu unul dintre copiii lor, conform sansanews.ro.

Copilul pare să fie singurul care a scăpat fără răni. Cei doi medici au fost transportați la un spital din Dubai pentru tratament.

Starea Andreei Ursăchescu este critică

Starea Dr. Andreea Ursăchescu este critică, fiind deja supusă mai multor intervenții chirurgicale, în timp ce Dr. Cosmin Ursăchescu pare să fie în comă.

Andreea și Cosmin Ursăchescu lucrează în sectorul privat, în cadrul unei clinici de familie renumite din Buzău.

De asemenea, medicul Simona Dascălu se afla în autocarul implicat în accident. Ea se afla în concediu, însoțită de soțul și de fiica sa, în drum spre un obiectiv turistic.

Medicul din Vaslui a fost transportat de urgență la spital cu leziuni multiple, fiind în stare gravă.

Deși starea sa este critică, medicul se menține stabilă în prezent.

Accident grav în Constanța

Autoritățile din Constanța au declanșat Planul Roșu de Intervenție vineri seara, în urma unui accident în care au fost implicate un autoturism și un microbuz, cu un total de 16 persoane afectate.

Actualizare: ISU Constanța a confirmat că numărul total de persoane implicate în accident este de 16, dintre care 13 erau în microbuz. Toți cei implicați au fost evaluați și nu s-au înregistrat persoane grav rănite. Unii dintre pasageri au avut atacuri de panică.

Știrea inițială: Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au informat că pompierii au fost chemați să intervină la un accident rutier în localitatea Nicolae Bălcescu, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net