Vacanțe în Grecia, la preț de chilipir. Reducerile sunt de neratat

Iarna s-a cam dus şi deja gândul ne fuge la vacanţa de vară! Agenţiile de turism prezente la Târgul de Turism, ediţia de primăvară, vin în întâmpinarea turiştilor care vor să-şi planifice fie vacanţa de Paşte, fie concediul de vară. Acestea oferă reduceri de peste 50% la city break-uri sau pachete turistice, atât în România, cât şi în destinaţii preferate de români precum Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Agenţiile vin cu oferte speciale pe perioada Târgului de Turism
Agenţiile vin cu oferte speciale pe perioada Târgului de Turism

Destinaţii exotice, până nu demult greu accesibile, precum Maldive, Thailanda, Mauritius, Seychelles, Zanzibar sau Punta Cana, sunt acum mai aproape de turiştii români, tour-operatorii organizând zboruri tip charter către cele mai multe dintre acestea, la pachet cu reduceri de până la 30% pentru rezervări de tip early-booking, anunţă un comunicat ANAT, cu ocazia Târgului de Turism deschis joi la Romexpo.

Aici, agenţiile de turism şi tour-operatorii promovează oferte pentru vacanţa de 1 Mai şi Paşte 2024, dar şi pentru vara 2024, cu discounturi semnificative.

ANAT mai informează că voucherele de vacanţă se pot folosi şi pentru rezervările cu reduceri, mai ales că acum valoarea lor a fost mărită, respectiv 1.600 de lei, faţă de 1.450 lei în anii precedenţi.

Târgul de Turism al României este deschis la Romexpo până duminică. Foto: Inquam Photos
Târgul de Turism al României este deschis la Romexpo până duminică. Foto: Inquam Photos

Una dintre agen­ţiile prezente la târg este Christian Tour care vine cu reduceri şi de 60%. Astfel, poţi opta pentru un sejur în Antalya de 346 de euro de persoană sau în insula grecească Rhodos de la 296 de euro de persoană.

La mare căutare, mai ales pentru perioada Paştelui, este Egiptul, iar un sejur de 7 nopţi cu all inclusiv şi zbor charter pleacă de la 438 de euro. Zboruri sunt nu doar din Bucureşti, ci şi din Cluj sau Timişoara.

Multe oferte online sau în agenţii

Alte agenţii de turism au optat să deruleze în această perioadă campanii de vânzări cu reduceri în mediul online sau în sediile proprii.

Un bilet de intrare costă 20 de lei. Foto: Inquam Photos
Un bilet de intrare costă 20 de lei. Foto: Inquam Photos

Hello Holidays nu participă la Târgul Naţional de Turism organizat la Romexpo, dar organizează târg de turism online şi în agenţiile proprii din Bucureşti şi Sibiu, în perioada 15-19 februarie, cu reduceri de până la 50% pentru vacanţe de Paşte, pentru circuite şi pentru sejururile verii.

De joi până luni, circuitele clasice pentru 2024 au reducere Hello Deal 20%, valabilă cu achitarea integrală a pachetului de servicii achiziţionat şi costă de la 84 de euro/persoană, iar pentru programele de Paşte în Grecia este disponibilă oferta Hello Deal 50%.

Cea mai ieftină vacanţă de Paşte în această ţară costă 175 de euro/persoană.

Charter spre Algarve, Portugalia, o noutate pentru români. Foto: Inquam Photos
Charter spre Algarve, Portugalia, o noutate pentru români. Foto: Inquam Photos

Europa Travel face 20 de ani de activitate, aşadar pe perioada târgului vine cu vacanţe cu până la 50% reducere şi 20 de vouchere cadou a câte 50 de euro fiecare.

Aici găsiţi oferte pentru toate buzunarele, de la Bulgaria individual, circuite cu autocarul sau sejururi cu avionul în Grecia şi Turcia, până la vacanţe speciale de Paşte, tip sejur sau tip circuit.

Zboruri noi spre Gran Canaria şi Algarve

A început festivalul vacanţelor cu preţuri reduse şi la Paralela45, preţuri disponibile online şi în agenţiile proprii, până pe 19 februarie. Cea mai ieftină vacanţă de vară în Antalya costă de la 299 de euro/persoană, în Grecia, de la 357 de euro/persoană, în Tunisia, de la 441 de euro/persoană, în perioada târgului de turism online şi offline “Experienţe de neuitat“, organizat de Paralela 45 între 14 şi 19 februarie.

Noutăţile anului 2024 sunt zborurile charter spre Tunisia, organizate din şase oraşe, spre Grad Canaria, din Bucureşti, spre Faro/Algarve, Portugalia, spre Alanya, din Bucureşti şi Cluj-Napoca, pentru scurtarea duratei de transfer în cazul rezervărilor pentru Alanya şi Side.

image

Vara în Grecia costă de la 357 de euro/persoană. Rhodos este insula din Grecia cu cea mai bună ofertă în perioada târgului de turism online şi offline.

Este vorba despre vacanţa de şapte nopţi cu zbor charter, cazare la hotelul ales, în regimul de masă dorit şi cu toate taxele incluse.

Tunisia costă de la 441 de euro/persoană/şapte nopţi. Pentru Grand Canaria, din arhipelagul Insulelor Canare, se organizează zboruri charter din 5 iunie în 26 septembrie, cu preţuri de la 708 euro/persoană pentru vacanţe de şapte nopţi la hoteluri de patru stele, cu mic dejun, toate taxele incluse.

Algarve/Faro, regiunea cea mai sudică a Portugliei, e legată de România în vara 2014 prin zboruri directe din Bucureşti, între 18 iunie şi 27 septembrie, cu preţuri ale vacanţelor începând de la 699 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net