Veste extraodinară pentru turiști! S-a deschis o nouă pârtie în România. Este ideală pentru schiorii experimentați

Sunt vești minunate pentru pasionații sporturilor de iarnă, deoarece condițiile meteorologice reci din zonele montane au permis administratorilor să amenajeze și să deschidă o nouă pârtie de schi în Poiana Brașov.

Pârtia Ruia este în Poiana Brașov / foto: captura Digi24
Pârtia Ruia este în Poiana Brașov / foto: captura Digi24

Această proaspătă adăugare la domeniul schiabil din Poiana Brașov oferă o alternativă excelentă, amplasată în partea superioară a masivului, pentru cei care obișnuiau să se bucure de pârtia Lupului.

Datorită temperaturilor scăzute, administratorii domeniului schiabil au reușit să amenajeze pârtia Ruia, care a fost oficial deschisă începând cu data de 31 ianuarie.

Cu bucurie putem constata că am instaurat deja o tradiție în acest sezon, prin care fiecare «Miercuri a brașovenilor» aduce vești pozitive pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Astfel, și astăzi reușim să inaugurăm o nouă pârtie, Ruia.

Aceasta este una dintre alegerile preferate ale schiorilor experimentați, având o lățime generoasă care permite explorarea unei pârtii de dificultate neagră în mod complet”a spus primarul Allen Coliban.

Astfel, pârtia Ruia se dovedește a fi excelentă pentru schiorii experimentați, oferind o lățime generoasă.

Starea pârtiilor este acum în stare excelentă

Începând de astăzi, schiorii pot explora pârtiile Ruia, Drumul Roșu (integral), Sulinar (integral), Lupului (partea superioară), Subteleferic (de la ieșirea din canal), Lupului inferior, Kanzel și Doamnei.

În plus, sunt deschise și pârtiile destinate începătorilor, cum ar fi Bradul și Stadionul.

Starea pârtiilor este excelentă, mai ales că temperaturile scăzute au permis funcționarea eficientă a instalațiilor de producere a zăpezii artificiale.

Stratul de zăpadă compactată pe pârtie măsoară 30 de centimetri în zona inferioară a masivului și atinge o înălțime de 50 de centimetri pe pârtiile din zona superioară, conform informațiilor furnizate de brasov.net.

Luna asta s-a deschis o pârtie nouă și în Satu Mare 

Prima pârtie de schi din județul Satu Mare, situată la Luna Șes, va fi deschisă astăzi, duminică, 21 ianuarie. Anunțul a fost făcut de Consiliul Județean Satu Mare prin intermediul unui comunicat de presă, după ce pârtia a fost omologată.

„Cu zăpadă proaspătă și condiții meteorologice perfecte, suntem încântați să anunțăm deschiderea oficială a pârtiei de schi Luna Șes din județul Satu Mare. Pârtia este pregătită să primească iubitorii sporturilor de iarnă pentru a se bucura de primele coborâri pe această nouă bijuterie alpină. Începând de duminică, 21 ianuarie 2024, pârtia de la Luna Șes va fi deschisă zilnic între orele 09:00 - 16:00”, precizează sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net