VIDEO. Momentul tragediei de pe A1 a fost filmat! Cinci oameni au pierit în urma accidentului devastator

Ultima actualizare:

O tragedie fără margini a avut loc chiar astăzi, 19 septembrie, pe A1, în apropiere de București! Două autoturisme și două TIR-uri au fost implicate într-un carambol care, din păcate, s-a soldat cu cinci morți! Iar momentul precis al impactului în urma căruia aceste vieți au fost curmate brusc a fost filmat!

5 oameni au murit în urma accidentului
5 oameni au murit în urma accidentului

Cinci vieți au pierit astăzi din senin, pe A1, chiar în apropiere de București! Două autoturisme și două TIR-uri au fost implicate într-un carambol în urma căruia a rezultat această tragedie. Se pare că impactul a fost unul atât de puternic încât a fost necesară o oră întreagă pentru ca pompierii sosiți de urgență la fața locului să poată să își dea seama care este tipul autoturismului care a fost strivit între cele două autotrenuri.

Din păcate, se pare că momentul precis în care acest eveniment șocant a avut loc a fost filmat, iar din imagini se poate vedea cum cele două mașini sunt strivite între TIR-uri. Mai precis, din videoclip se poate observa un șir lung de mașini pe sensul care se îndreaptă spre Capitală, iar un un TIR rămâne pe loc, în timp ce în spatele acestuia se afla și microbuzul în care au fost găsite cele 5 victime, cât și o altă mașină. Din păcate, din spatele celor 2 vehicule mai vine un TIR, care, practic, le strivește la propriu, iar victimele au fost prinse între cele două autotrenuri.

Momentul accidentului de pe A1 a fost filmat

În imagini se poate observa cum cele două vehicule prinse între TIR-uri dispar, pur și simplu, iar, din păcate, acest accident tragic a rezultat în moartea a 5 persoane. Pe lângă acestea, alte 2 persoane au fost rănite, fiind vorba despre șoferul TIR-ului, cât și despre șoferul unuia dintre autoturisme.

Impactul a fost unul atât de puternic încât pompierilor le-a fost dificil să își dea seama despre ce fel de mașină este vorba.

„E atât de deformat încât nu poate fi identificat vizual. În acest moment se fac manevre de descarcerare. S-au îndepărtat elementele de caroserie ale vehiculului. În continuare trebuie îndepărtat de capul tractor al TIR-ului. Sunt mai mulţi oameni, nu putem vedea câţi, fără semne de viaţă”, spunea Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, conform News.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
crocodil pixabay jpg
2925A0F4 C385 4830 B11E 00CE28E4267F jpeg
Furtuna solara FOTO Shutterstock
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net