Vine potopul! România va fi măturată de furtuni. Până când va ține instabilitatea atmosferică

Vremea urmează să se schimbe brusc în toată țara! Începând de mâine după-amiază, țara noastră va începe să se confrunte cu efectele frontului atmosferic care a făcut ravagii de-a lungul întregii Europe! Meteorologii ne avertizează că putem avea parte de ploi, descărcări electrice și, posibil, chiar și grindină!

România va fi lovită de furtună / foto: Freepik
România va fi lovită de furtună / foto: Freepik

Până acum, țara noastră a avut parte de un început de toamnă liniștit, în care deși canicula excesivă care pare să fi dominat întreaga vară, a dispărut, tot am avut parte de temperaturi calde. Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN, se pare că liniștea se apropie de final, iar începând de mâine, vremea se poate schimba radical!

Experții de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM), au anunțat că începând de mâine după-amiază, țara noastră se poate confrunta cu efectele frontului atmosferic care traversează în aceste zile Europa. Deja vestul continentului, autoritățile au emis numeroase avertizări de furtună și inundații. Din nefericire, începând de mâine, aceast vreme instabilă va începe să fie simțită și pe teritoriul țării noastre!

Ce ne spun meteorologii despre schimbările vremii

Conform sursei citate, Florinela Georgescu, director în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), a vorbit mai pe larg despre modul în care se va schimba vremea în zilele următoare. Potrivit declarațiilor acesteia, doar astăzi, cât și în prima parte a zilei de mâine ne vom mai bucura de vremea frumoasă și de lipsa precipitațiilor!

În continuare, aceasta a mai spus că începând din a doua parte a zilei de mâine, ploile vor începe să se facă simțite în România, începând cu vestul țării. Se pare că instabilitatea meteo va continua chiar și în weekend, până duminică, în majoritatea zonelor din țară! „Vom avea averse în majoritatea zonelor țării, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil grindină”, a declarat Florinela Georgescu, conform sursei citate.

Cu toate acestea, se așteaptă ca temperaturile să nu scadă exagerat de mult, iar răcirea vremii va fi una extrem de ușoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net