Vreme extrem de rece până sâmbătă! Unde se vor înregistra -18 grade C

Vreme neobișnit de rece pentru început de martie! Meteorologii anunță chiar un val de aer polar care lovește țara noastră zilele următoare. Se aşteaptă ger şi ninsori slabe, iar minimele vor coborî până la -18 grade Celsius în depresiunile din estul Transilvaniei. 

frig jpeg

Chiar din noaptea aceasta vremea va deveni geroasă în centrul țării și pe alocuri în restul teritoriului, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Temperaturile maxime se vor încadra între minus 4 şi 6 grade Celsius, iar cele minime, în general, între -13 şi -4 grade Celsius.

Cerul va fi temporar noros şi va ninge slab, pe arii restrânse la munte şi în regiunile extracarpatice şi cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în estul, sud-estul, vestul ţării şi pe crestele montane.  

Joi, 10 martie

Conform meteorologilor, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineaţa, dar mai ales noaptea, în centrul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 şi 4 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 şi -4 grade Celsius, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări şi ninsori slabe, pe alocuri la munte şi în sud şi cu totul izolat în restul teritoriului. Vântul va avea intensificări pe crestele montane, iar temporar şi la intensităţi mai mici şi în celelalte regiuni.  

În Capitală, valorile termice vor fi cu mult mai coborâte decât mediile climatologice specifice perioadei. Conform ANM, cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea de precipitaţii redusă. Temperatura maximă va fi de 2-3 grade Celsius, iar cea minimă între -8 și - 6 grade Celsius, mai scăzută în zona periferică.

Vineri, 11 martie

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -3 şi 3 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 şi 4 grade Celsius, uşor mai scăzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi doar izolat ninsori slabe, cu o probabilitate mai mare în jumătatea estică a teritoriului. Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze mai mari pe creste, iar local şi temporar şi în celelalte regiuni.  

În Bucureşti, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimă va fi de minus 7 - minus 6 grade Celsius, posibil mai scăzută în zona periferică.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO