Moartea lui Yoav Stern, învăluită în mister. Afaceristul fusese transferat, în secret, în Israel

Yoav Stern, fostul soț al prezentatoarei Oana Cuzino, a murit pe 27 aprilie din cauza unor complicații pe care le-ar fi suferit în urma unui accident casnic. S-a vehiculat că a decedat pe un pat de Spital de la Elias, însă purtătorii de cuvânt ai unității spitalicești dezmint informația. 

image

Yoav Stern fusese adus la spital, în urmă cu aproximativ 10 zile, într-o stare foarte proastă. În urma unei cazături, de la mai bine de un metru înălțime, afaceristul s-a ales cu mai multe hematoame cerebrale și puternice leziuni ale țesutului pulmonar.

Citește și: Moartea suspectă a lui Yoav Stern. Viața afaceristului a fost plină de controverse 

Omul de afaceri a stat mai multe zile într-o stare comatoasă, iar familia ar fi decis să îl transfere la un spital din Israel, pentru a beneficia de cele mai bune tratemente. Așadar, nu a murit la Spitalul Elias, așa cum s-a vehiculat inițial, ci într-o clinică din Israel. Informația a fost oferită de către purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, care a ținut să facă anumite clarificări. 

„A fost transferat de joi de la noi de la Ellias în Israel. Nu este adevărat că a murit la noi. Nu avem legătură cu familia. Mai multe nu vă putem spune. Dacă apar informaţii, noi vom da un comunicat de presă pentru toată lumea. Nimic nu este adevărat din ce s-a scris în presă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, conform Spynews. 

Yoav Stern va fi înmormântat în cursul zilei de vineri, 29 aprilie, potrivit spuselor apropiaților. 

Yoav Stern a murit în împrejurări bizare 

Moartea lui Yoav Stern este învăluită în mister, iar oamenii legii încă anchetează circumstanțele în care s-a produs decesul afaceristului. Atunci când a fost transportat la Spitalul Elias s-a vehiculat că unele dintre leziunile suferite de Yoav Stern au fost datorate unor lovituri aplicate cu o bâtă de baseball.

Ulterior, polițiștii au revenit cu o altă declarație și au susținut că Stern a fost victima unui accident casnic și ar fi căzut de la mai bine de 1 metru înălțime, în mod accidental. 

Vezi și: Cine a fost Yoav Stern, fostul soț milionar al Oanei Cuzino 

Yoav Stern avea afaceri în Marea Britanie încă din anul 2002, iar trecutul său nu este unul lipsit de controverse și acuzații din partea foștilor parteneri cu care a încheiat contracte. Nu se știe cu exactitate care a fost averea deținută de Yoav Stern, însă este sigur că ea era una impresionantă, ținând cont că Oana Cuzino a primit, după divorțul de el, nu mai puțin de opt milioane de euro. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net