Carnea de pește, cea mai bună în dietă. Cum poți slăbi rapid și sănătos cu ajutorul ei
Renumitul medic nutriționist Mihaela Bilic a venit cu noi recomandări oamenilor care urmează diete și nu știu la ce variante alimentare să mai apeleze. Când anumite cărnuri și legume nu-și mai fac treaba, este timpul să apelăm la carnea de pește. Iată care sunt beneficiile și ce trebuie să faci dacă vrei să slăbești mâncând pește.

„Ce facem când nu mai slăbim cu carne și legume? Mâncăm pește! Rețeta de slăbit care funcționează pentru toată lumea este regimul proteic! Eliminăm carbohidrații din dietă, reducem aportul de grăsimi și mâncăm multe proteine cu legume”, începe mesajul postat de Mihaela Bilic pe rețelele de socializare.
Mihaela Bilic: „Proteinele dau sațietate, reduc pofta de mâncare, accelerează metabolismul”
Medicul nutriționist a explicat modul corect de a aborda procesul de slăbire și rolul proteinelor în organism. Potrivit specialistului, proteinele contribuie la instalarea senzației de sațietate, pot diminua pofta de mâncare și susțin funcționarea unui metabolism activ, fiind totodată mai puțin predispuse să fie stocate sub formă de grăsime în comparație cu alți nutrienți.De asemenea, proteinele recomandate de Mihaela Bilic sunt cele din carne, pește și ouă.
„Cum funcționează? Proteinele dau sațietate, reduc pofta de mâncare, accelerează metabolismul și nu pot fi transformate în depozite de grăsime. Și când spunem proteine, spunem carne, pește și ouă”, a adăugat medicul nutriționist.
„Slăbim cu pește mai bine și mai repede decât cu carne!”
În majoritatea dietelor, se regăsește carnea de pui, porc, curcan etc. gătită pe grătar sau la cuptor, fără prea mult ulei. Totuși, când astfel de cărnuri nu mai dau rezultate în dietă, pot fi înlocuite cu carnea de pește. Aceasta ajută la un proces de slăbit mult mai rapid și mai eficient.
„Pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus, peștele este soluția acolo unde carnea la grătar nu mai dă rezultate. La același număr de calorii consumate, combinația de proteine și grăsimi din pește deblochează metabolismul, elimină inflamația din organism și intensifică arderile — deci slăbim cu pește mai bine și mai repede decât cu carne!”, a conchis Mihaela Bilic.



































