Ceaiurile chiar pot ajuta la slăbit? Iată 5 plante care topesc kilogramele

Ultima actualizare:

Fie că apreciem proprietățile medicinale, ori, pur și simplu, dorim să savurăm gusturi unice, ceaiul este una dintre cele mai populare băuturi de pe glob. De fapt, este atât de popular, încât singura băutură care reușește să îl întreacă este doar apa! Iar dacă cumva sunteți curioși dacă este posibil ca ceaiul să vă ajute să dați jos din kilograme și să slăbiți, aflați în continuare care sunt părerile experților!

Studiile au arătat că ceaiul verde ne poate fi de ajutor în lupta cu kilogramele
Studiile au arătat că ceaiul verde ne poate fi de ajutor în lupta cu kilogramele

Să spunem că ceaiul este o băutură populară ar însemna să subestimăm impactul global al acestuia. Doar apa reușește să întreacă în popularitate ceaiul, când vine vorba de băuturi, iar în fiecare an, miliarde de litri de ceai sunt băuți de-a lungul globului. Deja fiecare dintre noi știm că, pe lângă gustul divin, ceaiurile pot avea și diverse proprietăți medicinale. Ei bine, dacă vă întrebați dacă ne putem folosi de ceaiuri pentru a da jos din kilogramele în plus, experții deja ne vin în ajutor cu sfaturi!

În primul rând, dacă sperați să găsiți un ceai care să fie un fel de formulă magică care să vă ofere greutatea ideală peste noapte, din păcate pentru noi toți, așa ceva nu există. Însă, potrivit specialiștilor, asta nu înseamnă că ceaiurile nu vă pot ajuta să slăbiți! Fie că vorbim despre scăderea nivelului de colesterol din corp, ori despre eliminarea grăsimii de pe abdomen, ceaiurile pot fi de ajutor! Aflați în continuare care sunt cele mai recomandate sortimente, de către experți!

Cele mai eficiente ceaiuri care ajută la slăbit

Ceaiul verde

Primul de pe această listă trebuie să fie ceaiul verde, care, potrivit healthline.com, vine cu mai multe studii care dovedesc faptul că ajută la slăbit! Nu mai puțin de 11 studii au demonstrat faptul că acest tip de ceai ajută la scăderea colesterolului, a grăsimii, dar, de asemenea, este foarte bun și pentru cei ce suferă de diabet de tip 2.

Ceaiul negru

Ceaiul negru este un sortiment extrem de comun și versatil, iar, potrivit experților, extrem de bun dacă vreți să slăbiți! Studiile au arătat faptul că cei care au consumat ceai negru în fiecare zi, vreme de 3 luni, au reușit să dea jos din kilogramele în plus, iar talia lor ajunsese la o circumferință perfectă.

Ceaiul de ghimbir

Deși ceaiul de ghimbir nu vă va ajuta să scăpați de kilograme în sine, el este perfect dacă doriți să vă protejați corpul de efectele adverse ale greutății în plus, până când reușiți să scăpați de ea. Ghimbirul vă va menține sănătatea sistemului cardiovascular, iar conform unelor studii, el ajută și la o digestie mai rapidă.

Ceaiul alb

Revenind la tematica culorilor, ceaiul alb este un alt sortiment care vă poate ajuta să slăbiți. El poate micșora nivelul de grăsime din corp, fiind de ajutor pentru un metabolism sănătos. De asemenea, acest tip de ceai este ideal și pentru sănătatea orală.

Ceaiul de hibiscus

Potrivit studiilor, acest tip de ceai este de ajutor în scăderea colesterolului, cât și a tensiunii arteriale. Deși specialiștii spun că încă mai sunt necesare studii pentru a vedea cât este de eficace acest ceai, datele cunoscute până acum sunt unele îmbucurătoare, dacă doriți să slăbiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
image
actualitate.net
image
actualitate.net