Mihaela Bilic a dezvăluit secretul siluetei de vis. Leguma care te ajută să slăbești 5 kg în 7 zile

Nutriționistul Mihaela Bilic a dezvăluit un secret pentru o siluetă de vis, iar leguma magică este fasolea păstăi. Delicioasă și sănătoasă, această legumă se dovedește a fi un aliat de nădejde în procesul de slăbire, conform dezvăluirilor specialistului în nutriție.

Mihaela Bilic. Foto: arhiva personală.
Mihaela Bilic. Foto: arhiva personală.

Fasolea păstăi, un deliciu sănătos pentru slăbitul rapid

Mihaela Bilic susține că fasolea păstăi este un aliment cu adevărat remarcabil pentru cei care își doresc să piardă în greutate. Cu doar 35 de calorii la 100 de grame, această legumă oferă nu doar o senzație de sațietate, ci și o mulțime de nutrienți benefici organismului.

Această legumă gustoasă poate contribui la o scădere în greutate semnificativă, iar nutriționistul afirmă că se pot pierde până la 5 kilograme în doar 7 zile prin includerea regulată a fasolei păstăi în dietă.

Nutrienți esențiali și beneficii pentru sănătate

Fasolea păstăi se remarcă prin conținutul său redus de calorii și aportul bogat de nutrienți esențiali. Aceasta conține fibre, acid folic, magneziu, potasiu, zinc, fier, fosfor și acizi grași Omega-3. Toți acești compuși activi sunt esențiali pentru menținerea unei funcționări optime a organismului.

Fasolea păstăi... de orice culoare! Niciodată nu a fost mai ușor de demonstrat cât de dietetice și sănătoase sunt legumele pentru siluetă, ca atunci când vorbim despre fasolea verde... sau albă: niciun strop de grăsime, urme de proteine, aproape 3,5% glucide și acestea reprezentate majoritar de fibre (2,5g la 100g produs)”, explică Mihaela Bilic.

Cum să consumăm fasolea păstăi pentru maximum de beneficii

Nutriționistul recomandă prepararea fasolei păstăi la abur pentru a păstra cât mai multe vitamine și substanțe sănătoase. Este important să nu fierbeți fasolea păstăi mai mult de 15-20 de minute pentru a beneficia de toate proprietățile sale.

Ce nutrienți găsim în fasolea verde? Apă în principal și fibre în special, un pic de vitamina C plus satisfacție maximă – nu e de colea să ai burta plină cu doar 35 cal/100g. Acesta e rolul legumelor în alimentația umană: să aducă vitamine, minerale, apă și fibre”, adaugă Mihaela Bilic.

Oferă senzația de sațietate

Fasolea păstăi nu doar oferă volum mâncării, fiind o garnitură perfectă, dar creează și senzația de sațietate. Este recomandată pentru a fi consumată alături de alte ingrediente, precum parmezan sau bacon, și poate fi pregătită în diverse feluri, fie că este consumată rece în salate sau caldă în tocănițe sau ca garnitură.

Înapoi la fasolea verde! Care este beneficiul ei? Dă volum mâncării, e garnitura perfectă, ne creează satisfacția că avem o porție mare, generoasă. Bineînteles că o putem consuma ca fel unic, însă nu o să țină prea mult de foame”, concluzionează Mihaela Bilic.

Cu toate acestea, nutriționistul adaugă că energia pentru mișcare provine din alimentele bogate în carbohidrați și amidon, iar fasolea verde poate fi un element esențial în meniul echilibrat al celor care își doresc să slăbească sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net