O cană din această infuzie „magică” este suficientă pentru a îmbunătăți tranzitul intestinal

Doar o cană din această infuzie „magică” este suficientă pentru a îmbunătăți tranzitul intestinal. În plus, puteți consuma această băutură atât caldă, cât și rece și astfel profitați de beneficiile superalimentului pe care îl conține.

Infuzie. Foto: arhiva.
Infuzie. Foto: arhiva.

Infuzia „magică” care îmbunătățește semnificativ sistemul digestiv

Tranzitul intestinal trebuie bine îngrijit pentru ca fiecare dintre noi să se bucure de o sănătate bună, în caz contrar, vom suferi de greutate, disconfort, gastroenterită și chiar deficiențe de nutrienți, deoarece aceștia nu vor fi bine absorbiți din alimentele pe care le consumăm. Pentru a preveni orice lucru din toate acestea, vă recomandăm să beți o infuzie magică, făcută cu un superaliment care îmbunătățește semnificativ sistemul digestiv.

Ingredientul vedetă: anghinarea

Această infuzie va avea ca ingredient vedetă anghinarea, care are proprietăți care ne vor permite să reducem inflamația din tractul gastrointestinal, în același timp are puterea de a detoxifica organismul, astfel încât intestinele vor putea absorbi mai bine nutrienții din alimente .

Are multe fibre, vitamine, minerale și antioxidanți

Printre beneficiile anghinării, experții detaliază că oferă fibre, vitamina C, B6 și K (importante pentru sistemul imunitar), minerale precum potasiul, fosforul și magneziul (îmbunătățesc sistemul nervos) și antioxidanți care luptă împotriva radicalilor liberi și previn îmbătrânirea celulară.

În plus, specialiștii asigură că un ceai cu aceste caracteristici, cu toate beneficiile sale, va preveni și numeroase boli, precum colesterolul crescut. De parcă nu ar fi de ajuns, această infuziei te va ajuta să combați și gastrita, reducând considerabil arsurile.

Cum se prepară infuzia magică de anghinare?

Pentru a face acest ceai trebuie să fierbem câteva frunze de anghinare într-o oală timp de 10 minute. Apoi, treceți printr-o sită și îndepărtați toate frunzele de legume. Dacă doriți, puteți adăuga puțină miere pentru a îndulci, dar dacă preferați mai multe arome de citrice puteți adăuga câteva picături de suc de lămâie. Această infuzie magică pentru a ajuta tranzitul intestinal poate fi băută caldă sau rece, deoarece în orice caz vom obține aceleași proprietăți pentru a ne îmbunătăți sănătatea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net