Poziția în care nu trebuie să dormim! De ce ne spun experții să o evităm

Ultima actualizare:

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne-am trezit dimineața simțindu-ne la fel de obosiți ca atunci când ne-am culcat. Ei bine, nu întotdeauna problema este cauzată de faptul că nu am dormit îndeajuns de mult timp! Este foarte posibil ca poziția noastră de somn să ne provoace o stare extrem de neplăcută dimineața!

Dormitul pe o parte ne poate provoca probleme
Dormitul pe o parte ne poate provoca probleme

Poziția în care dormim este un lucru pe care cei mai mulți dintre noi îl ignorăm, așa că adesea sfârșim prin a adormi în tot felul de moduri care ne pot provoca o stare neplăcută a doua zi! Iar pe lângă durerile de spate care ne pot da bătăi de cap dacă dormim într-o poziție nepotrivită pentru corp, mai există o problemă de care ne putem lovi: apariția ridurilor!

Da, deși poate suna bizar, există o poziție de somn care poate favoriza apariția ridurilor! Mai mult decât atât, această poziție este una dintre cele mai populare de-a lungul lumii, iar foarte puțini oameni știu că vine cu un risc atât de neașteptat! Mai precis, este vorba despre dormitul pe o parte!

De ce nu trebuie să dormim pe o parte

Un număr uriaș de oameni au mărturisit că dorm în această poziție! Mai precis, se pare că undeva în jur de 60% dintre noi alegem să dormim pe o parte, în ciuda faptului că acest lucru poate cauza apariția unor linii fine pe piele, care vor deveni permanente dacă continuăm să dormim în această poziție.

Motivul pentru care această poziție de somn duce la apariția ridurilor este faptul că, de-a lungul orelor de somn, fața noastră este presată pe pernă, ori pe cearșafurile pe care dormim. Astfel, pe termen lung, pielea noastră începe să se încrețească și să se îndoaie, iar ridurile rezultate pot contirbui la îmbătrânirea feței.

Singura poziție de somn chiar și mai problematică pentru sănătatea pielii noastre este să dormim culcat pe față! În această poziție, întreaga noastră față este afectată, iar pielea noastră va avea de suferit, de-a lungul timpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net