Remedii pentru infecțiile urinare. Sunt considerate antibiotice naturale și acționează imediat

Infecțiile urinare sunt o problemă extrem de comună peste tot pe glob, iar conform specialiștilor, acestea sunt chiar și de 10 ori mai frecvente în rândul femeilor, decât al bărbaților. Ele nu trebuie neglijate, ci tratate din timp, sub îndrumarea medicului. Iar dacă vreți remedii naturiste, există câteva metode recunoscute care îi pot ajuta pe cei ce suferă de infecții urinare.

Ceaiul de mătase de porumb ajută în lupta cu infecțiile urinare
Ceaiul de mătase de porumb ajută în lupta cu infecțiile urinare

Infecțiile urinare se numără printre afecțiunile cele mai comune, de-a lungul globului. Iar în ce privește distribuția acestora, specialiștii spun că există de 10 ori mai multe cazuri în rândul femeilor, în comparație cu bărbații. Cauzele acestor infecții sunt variate, pornind, în special, de la diferite bacterii, dar putând avea și alte origini, cum ar fi variațiile de temperatură, curentul, dar și un nivel de stres extrem de ridicat. Din fericire, infecțiile urinare nu sunt greu de combătut de către medici, iar pe lânga asta, există și multe remedii naturiste pentru acestea, care pot fi extrem de utile.

Primul dintre acestea este unul despre care mulți dintre noi poate deja au auzit, ceaiul din cozi de cireșe, potrivit informațiilor oferite de către minuneanaturii.ro. Chiar și o singură cană din această băutură conține un nivel ridicat de uleiuri volatile, potasiu, cât și flavonoide, care vă pot face să vă simțiți mai bine. Acest ceai sporește eficacitatea antibioticelor și va ajuta enorm la alcalinizarea urinei voastre, scăpându-vă de probleme!

Ceaiul de mătase de porumb și menta, alte remedii naturale ideale

Ceaiul de mătase de porumb este un remediu bine cunoscut, iar printre multitudinea sa de beneficii pentru sănătate se numără și efectele sale de calmant, cât și antispastice. La fel ca în cazul ceaiului de cozi de cireșe și aici avem parte de un conținut ridicat de flavonoide. Mătasea de porumb nu este utilă doar pentru infecțiile urinare, ci poate regla și nivelul glicemiei din sânge, fiind, astfel, de ajutor pentru cei ce suferă de diabet.

În ultimul rând, un alt remediu naturist extrem de eficient pentru infecțiile urinare este menta! Aceasta va elimina bacteriile din organismul vostru și va reduce și nivelul de aciditate al urinei. Chiar mai mult decât atât, menta are un efect de antiinflamator, iar astfel vă va scăpa de senzația de arsură pe care o simțiți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
apartament bucuresti 2 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
seceta dolj1 jpg
ips teodosie elena lasconi alina gorghiu jpg
image png
pensie jpg
ficat jpg
5cfd36c6c65034114c08d2872a43052d jpg
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net