Slăbește simplu și rapid cu ajutorului Mihaelei Bilic. Sfaturi pentru persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus

Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți medici nutriționiști din România, vine cu noi sfaturi în materie de slăbit. Aceasta a vorbit despre importanța apei în procesul de slăbire, mai ales dacă este consumată în timpul mesei. 

Mihaela Bilic, sfaturi în materie de slăbit
Mihaela Bilic, sfaturi în materie de slăbit

Medicul nutriționist le recomandă celor care vor să slăbească să bea apă în timpul mesei. Deși există multe controverse pe marginea acestui subiect, Mihaela Bilic explică ce se întâmplă, de fapt, în organismul nostru. 

Mihael Bilic, despre cum putem slăbi sănătos și rapid 

În cadrul unei postări pe Facebook, Mihaela Bilic le-a recomandat celor care vor să slăbească să mănânce mai puțin și să bea apă în timpul mesei

„Dacă vreți să mâncați mai puțin și să vă săturați mai repede, beți apă în timpul mesei”, explică medicul nutriționist. 

„Afirmația conform căreia apa băută în timpul mesei ar dilua sucurile digestive este aberantă și fără suport științific. Stomacul nu are rol de digestie, la nivelul lui se secretă suc gastric cu pH acid care sterilizează alimentele. Deci rolul lui este să omoare eventualii agenți patogeni (are acid clorhidric!!) introduși în stomac odată cu mâncarea”, a mai spus ea.

Potrivit afirmațiilor nutriționistei, „abia în intestin are loc digestia și absorția nutrientilor și culmea este că alimentele sunt mai ușor de digerat atunci când sunt lichide”.

Ce se întâmplă atunci când bem apă în timpul mesei 

Mihaela Bilic menționează că cei care beau un pahar de apă în timpul mesei simt senzația de sațietate. 

  „Dacă e băută pe burta goală în 1-2 minute părăsește stomacul, deci nu are cum să țină de foame. Dacă e băută în timpul mesei se amestecă cu alimentele solide și crează un fel de “ciorbă”, care mărește senzația de sațietate, ajută la umplerea mai rapida a stomacului și încetinește viteza lui de golire”, a anunțat Mihaela Bilic.

„Dacă ați observat, exact așa procedează copiii slăbănogi și scarandivi, care după fiecare gură de mâncare beau apă, de parcă altfel n-ar aluneca pe gât, apoi spun că s-au săturat. Încercați și voi să beți un pahar de apă în timpul mesei și veți constata că vă simțiți sătui cu mai puțină mâncare”, a continuat medicul nutriționist. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net