Șoc în lumea modei! Delia Lazăr a murit, la doar 42 de ani. Mesajul tulburător prin care și-a luat adio de la lume: „Știu că voi răzbate”. FOTO

Delia Lazăr, renumită creatoare de modă originară din Prahova, și-a încheiat prematur parcursul vieții la vârsta de doar 42 de ani.

Delia Lazăr avea doar 42 de ani / foto: arhiva personala
Delia Lazăr avea doar 42 de ani / foto: arhiva personala

Într-o postare emoționantă pe Facebook, datată pe 30 decembrie 2023, Delia a reflectat asupra lecțiilor învățate în ultimul an.

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată, indiferent de provocările cu care m-am confruntat. Am învățat să renunț la iluzia controlului, să accept schimbarea și să am încredere în proces, indiferent de circumstanțe,” a mărturisit ea.

Delia a exprimat recunoștință față de cei care au susținut-o și au crezut în ea - prieteni, familie, și susținători - mulțumind tuturor pentru respect, iubire și sfaturi valoroase.

Tristul anunț a fost făcut de către familie, în urmă cu mai puțin de 24 de ore

Vestea teribila a fost dată chiar de familia creatoarei de modă, pe pagina ei de Facebook. Imediat mesajele de condoleanțe au început să curgă.

„În urmă unei operații complexe pe creier, în anul 2022, mama noastră a început o nouă viață, însă după o perioadă de recuperare de un an și jumătate, un moment de neatenție și o stare fizică slăbită, au dus la o tragedie.

Pe această cale ținem să vă anunțăm că dragă noastră mamă, ne-a părăsit pe dată de 7.01.2024.

TE VOM PĂSTRA ÎN INIMILE NOASTRE PENTRU TOTDEAUNA.

TE IUBIM MAMA!”, a scris familia, lângă o imagine în care Delia Lazăr apare alături de cei trei fii ai săi.

Delia Lazăr, o creatoare de modă recunoscută la nivel internațional

Înainte de a ne părăsi, Delia Lazăr a fondat Asociația Culturală Bonheur, cu scopul de a-și perpetua activitatea și proiectele în domeniul modei. Această inițiativă a subliniat angajamentul ei continuu față de lumea modei.

Pe parcursul carierei sale, Delia s-a distins ca una dintre cele mai apreciate creatoare de modă din România, fiind laureată a numeroase premii naționale și internaționale.

Marcant în istoricul ei profesional a fost premiul pentru „Cea mai bună/frumoasă rochie” primit la prestigiosul Festival Mondial al Modei de la Dubai, Emiratele Arabe Unite, în 2018.

Această realizare i-a deschis calea spre a deveni director artistic la același festival și a apărut în emisiunea "Reușita TV" a lui Daniel Lazăr.

Contribuțiile sale din modă au fost recunoscute și de autoritățile locale

Contribuțiile sale semnificative în industria modei au fost recunoscute și prin participarea la Festivalul Internațional de Modă Transilvania Fashion, găzduit de Cluj-Napoca în septembrie 2022.

În cadrul Galei "România ești TU", Delia Lazăr, alături de alte personalități marcante din Prahova, a fost omagiată pentru contribuțiile sale excepționale. Alături de primarul Campinei, Alin Moldoveanu, și Andra Manescu de la II Breaza, Delia a fost unul dintre cei trei premiați, marcând astfel un capitol important în istoria culturală a regiunii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
caine jpg
4 baza Sinaia jpg
Tudor Arghezi
image
actualitate.net
image
actualitate.net