Actualizări noi pentru Galaxy Watch 4, de la Samsung. Ce o să poți face acum

După foarte mult timp, se pare că Samsung a pregătit o serie de actualizări și pentru seria de ceasuri inteligente pe care compania le vinde utilizatorilor.

samsung galaxy watch PNG

Seria de smartwatch-uri dezvoltate de către Samsung s-a bucurat în mod constant de aprecierea utilizatorilor, mulți dintre aceștia integrându-și ceasul inteligent în ecosistemul dezvoltat de către Samsung.

Actualizări privind antrenamentele și compoziția corporală 

După foarte mult timp în care Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic n-au primit actualizări importante, se pare că acetea au fost luate în vizorul Samsung și se vor bucura de actualizări însemnate. 

În urma actualizării de sistem ce va ajunge pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, utilizatorii vor putea vedea informații îmbunătățit și mult mai exacte asupra factorilor de sănătate care-i preocupă pe aceștia. Așadar, în noul update, utilizatorii vor întâlni informații mult mai precise despre compoziția corporală a utilizatorului, dar și programe de antrenament dedicate alergătorilor sau bicicliștilor. 

Printre acestea, se numără și mult mai multe opțiuni de editare a ecranului principal, utilizatorul având libertatea să-l modifice după bunul plac. De asemenea, compania a anunțat și o serie nouă de curele de cauciuc ce vor fi disponibile la magazinele specializate. 

image

Noile informații despre compoziția corporală a utilizatorului includ și câteva sfaturi și memento-uri zilnice pentru a ajuta persoana activă să rămână pe drumul cel bun în călătoria sa de fitness. Printre aceste detalii, utilizatorul va obține și informații privind greutare și procentul de grăsime corporală, dar și masa musculară. Samsung a subliniat că toate acestea vor putea fi vizile prin intermediul aplicației de mobil, Samsung Health, potrivit GSM Arena

Funcția care prevede antrenamente pe intervale pentru alegători sau bicicliști va permite utilizatorului să stabilească și să urmărească sesiunile de antrenament după bunul plac. De asemenea, Samsung a subliniat că această funcție va avea în vedere și cantitatea de CO2 pe care utilizatorul o elimină, anunțându-l cât de intens este în procesul de antrenare. 

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net