Secretele de pe Google pe care trebuie să le încerci!

Google are foarte multe secrete care te pot ajuta în zilele mohorâte. Codurile secrete sunt complet gratuite și ai nevoie doar de celebrul motor de căutare. 

google 485611 1920 jpg

Google este, așa cum știm, cel mai mare motor de căutare din lume, un monstru și o unealtă esențială pentru toți utilizatorii de internet. 

Cum te joci pe Google

Totuși, există foarte multe jocuri și secrete pe care Google le are ascunse, fără să-ți dai seama.

Citește și: Google Maps îți oferă locația altor persoane! Cum vrea compania să aibă grijă de tine

Dacă vrei să încerci un joculeț rapid pe Google, încearcă să pui textul „Zerg Rush” în motorul de căutare. Apasă pe butonul „Mă simt norocos” sau I’m Feeling Lucky”, dacă ai motorul de căutare în engleză. 

Scopul joculețului este să apeși pe toate cercurile, ca să scapi de ele înainte ca toată pagina pe ai accesat-o să dispară. 

De asemenea, dacă ai apucat să te joci Pacman în tinerețe, acesta este disponibil și poate fi jucat cu ușurință pe Google. Vom repeta cei mai importanți pași pentru asta.

Vezi și: Google Wallet a venit în România! Merită să instalezi aplicația? Review sincer

Vom intra pe Google și vom căuta „Pacman”. După care, vom apăsa pe butonul „mă simt norocos” sau „I’m Feeling Lucky”. Tot ce ne mai rămâne este să ne jucăm celebrul joc Pacman, pe care foarte multe persoane l-au îndrăgit. 

Ba chiar mai mult, dacă îți e dor de un joc de X și 0, dar nu ai cu cine să te joci, poți să apelezi la Google. Sistemul este destul de inteligent și îți va pune câteva provocări în față. Tot ce trebuie să faci este să cauți „Tic Tac Toe”.

Bineînțeles, vom avea nevoie să parcurgem pașii anteriori. De ținut minte, jocurile anterioare nu funcționează prin intermediul unui search normal. Fie apăsăm pe funcția „Mă simt norocos”, fie accesăm primul link ce ne apare în bara cu rezultate de pe Google. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net