Vremea o ia razna! Unde sunt zonele din țară în care va ninge

Ultima actualizare:

Meteorologii vin cu vești proaste pentru românii care plănuiau o ieșire în aer liber în această săptămână! Valul de aer rece de care ne-am lovit deja nu va fi sfârștiul instabilității vremii în această lună, deoarece după frig vor veni și ploile. De abia pe la începutul lunii iunie ne putem aștepta ca vremea să revină la normal.

Ne vom confrunta cu ploi de săptămâna viitoare / FOTO: Shutterstock
Ne vom confrunta cu ploi de săptămâna viitoare / FOTO: Shutterstock

Dacă cumva plănuiați o ieșire în natură în această perioadă, meteorologii vin cu vești proaste! Experții de la Administrația Națională de Meteorologie ne avertizează că, valul de aer rece, care deja domină România, nu se va încheia chiar atât de repede pe cât speram, iar ploile se vor face simțite în majoritatea țării. Dacă vă simțiți descurajați de vremea care vă strică planurile de distracție, ei bine, vestea bună este că începând de luna viitoare, lucrurile ar trebui să revină la normal.

După o perioadă în care părea că vremea caldă își intrase bine în drepturi, vremea s-a răcit serios, iar deja ne confruntăm cu situația în care în unele zone montane putem vedea chiar și lapoviță, or chiar ninsoare. Deși suntem deja în luna mai, există zone din țară cu temperaturi de zero grade, iar vremea este, în general, mult mai rece decât ar fi normalul perioadei. Iar în perioada următoare, vremii reci i se vor alătura și ploile, potrivit specialiștilor.

Furtunile se vor face simțite se săptămâna viitoare

Potrivit celor de la Administrația Națională de Meteorologie, restul lunii va fi unul dominat de ploaie. Mai ales în vestul și sudul României aversele vor fi unele însemnate și nu este deloc exclus să avem parte și de descărcări electrice. Deși temperaturile din termometre vor mai crește ușor cu cât ne apropiem de iunie, de abia de la începutul lunii viitoare putem spune că vremea revine la normal.

Așa că dacă plănuiați o excursie în natură, sau, pur și simplu, vă face plăcere să vă plimbați prin parc, vremea din această lună vă va pune ceva probleme. Vestea bună este că lucrurile sunt preconizate să revină la normal odată cu inceputul lunii iunie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
ion antonescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net