Rețete

Pagina 6
Ciorba de burta FOTO Shutterstock
Secretul Jamilei pentru cea mai bună ciorbă de burtă: „Vă sfătuiesc să…”
Există multe capcane în care putem cădea atunci când pregătim ciorbă de burtă, dacă nu suntem atenți. Din fericire, dacă urmăm sfaturile experților, preparatul nostru va avea un gust mai bun ca oricând! Iar un anumit secret împărtășit de Jamila poate da un gust incredibil ciorbei noastre de burtă!
prajituri resturi png
Ce să faci cu resturile de prăjituri rămase după Crăciun. Desertul genial pe care îl poți prepara cu ajutorul lor, pentru Revelion
Au trecut deja sărbătorile însă casa noastră a rămas plină de dulciuri? Ei bine, în loc să irosim mâncarea și să o aruncăm, putem apela la o rețetă simplă pentru a transforma toate preparatele pe care nu le mai vrem într-o prăjitură de resturi!
ciorba radauteana jpeg
Jamila, secretul celei mai bune ciorbe rădăuțene. Ce face imediat după ce a fiert carnea: „Gustul nu se pierde”
Ciorba rădăuțeană este mai mult decât o simplă supă; este o experiență culinară care îmbină gustul tradițional românesc cu finețea unei preparări rafinate.
cartofi gratinati jpg
Cea mai bună rețetă de cartofi gratinați. Pasul peste care nu trebuie să săriți, dacă vreți să obțineți crusta perfectă
Cartofii gratinați și crocanți reprezintă o rețetă perfectă de Crăciun, pe care să o puneți lângă friptura prăjită de porc. Un bucătar de top a împărtășit modul său suprem de a găti acest fel de mâncare delicios, astfel încât să vă iasă perfect de fiecare dată.
Friptură de porc FOTO Shutterstock jpg
Cum prepari cea mai delicioasă friptură de porc pentru Crăciun. Trucul care o face fragedă și suculentă
Carnea de porc este o sursă de proteine de calitatea întâi, vitamine din grupul B, dar și minerale și grăsime. Iată o rețetă delicioasă de friptură de porc. Friptura este nelipsită de la masa de Crăciun.
cozonac   foto alina mitran (2) jpg
Cea mai delicioasă rețetă de cozonac pentru Crăciun. Cum îl frămânți corect și ce trebuie să pui în compoziție, ca să rămână pufos
Mirosul inconfundabil de cozonac proaspăt scos din cuptor aduce nostalgia sărbătorilor și bucuria reuniunilor de familie. Cozonacul este nelipsit de pe mesele festive. Cu toate acestea, secretul unui cozonac perfect nu constă doar în pufosenie, ci și într-o umplutură delicioasă.
Carnati traditionali FOTO Shutterstock jpg
Secretul celor mai gustoși cârnați. Ingredientul secret folosit de bucătăresele din Ardeal
Tradiționalii cârnați de casă sunt nelipsiți de pe mesele de Crăciun, iar fiecare regiune a țării adaugă propriul său farmec în prepararea acestui delicios preparat.
Chef Florin Dumitrescu jpg
Chef Florin Dumitrescu, secretul cele mai bune salate de boeuf. Greșeala pe care o fac multe gospodine
Salata de boeuf reprezintă un deliciu culinar iubit de români, fiind nelipsită de pe mesele festive. Cu toate că rețeta este cunoscută, Chef Florin Dumitrescu dezvăluie trucurile sale pentru a face această salată să fie cu adevărat remarcabilă.
Friptură de porc FOTO Shutterstock jpg
Motivul pentru care nu e bine să sărezi friptura înainte de a o găti. Trucul de care trebuie să ții cont
Gătitul unei fripturi delicioase este arta culinară care implică multe alegeri și trucuri. Un aspect crucial al acestui proces este sărarea cărnii, iar mulți bucătari experimentați recomandă să nu faci acest lucru înainte de a o găti.
cozonac   foto alina mitran (2) jpg
Cu ce să stropești cozonacii după ce i-ai scos din cuptor! Vor avea cea mai delicioasă aromă
Cu mac, cacao, nucă, rahat sau stafide, cozonacii pot fi un adevărat curcubeu de arome deosebite care își lasă gura apă. Pentru a avea un gust și mai delicios trebuia să îi stropești cu acest ingredient!
ciorba de pui cu smantana jpeg
Trucul secret pentru ca ciorba de pasăre să fie mai gustoasă. Metoda folosită în marile restaurante
Cu siguranță, ciorba de pui este o alegere minunată pentru zilele reci sau atunci când simți nevoia unui fel de mâncare care să te încălzească.
jamila jpeg
Jamila, secretul cozonacilor perfecți: „E foarte important să avem...”
Geanina Staicu-Avram, cunoscută sub numele de Jamila Cuisine pentru comunitatea sa de pe YouTube, a devenit o figură iconică în lumea culinară românească. Cu peste 92 de milioane de vizualizări la videoclipurile sale, Geanina a devenit o sursă de inspirație pentru milioane de iubitori ai artei culin
sorin bontea instagram jpg
Secretele lui Chef Sorin Bontea pentru rețeta de pâine de casă
Pâinea este nelipsită de pe masa românilor, fiind unul dintre cele mai vechi și mai consumate alimente de către oameni. Bineînțeles, se poate pregăti chiar în propria casă, în mai multe varietăți. Deși există mai multe trucuri care te ajută să gătești cea mai bună pâine, rețeta bucătarului Sorin Bon
Slanina FOTO Shutterstock
Ce trebuie să pui în slănină, ca să se păstreze mai mult timp. Secretul pe care niciun român nu-l cunoaște
Deja ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, iar cu ocazia lor, o mulțime de produse tradiționale își vor face apariția pe mesele românilor. Printre acestea se numără și slănina, care deja a devenit emblematică pentru perioada de iarnă.
maioneza pufuleti foto bucataresele vesele jpg
Ingredientul uluitor pentru maioneza de post! „Am crezut că nu aud bine!”
Întotdeauna este o provocare să ne păstrăm o dietă diversificată, atunci când trecem printr-o perioadă mai lungă de post. Însă, românii reușesc să găsească mereu soluții, iar o rețetă unică de maioneză ne dovedește acest lucru! Maioneza de post este făcută dintr-un ingredient uluitor: pufuleți!
sarmale jpg
Ingredientul secret pe care trebuie să-l pui în sarmale. Vor ieși mai delicioase ca niciodată
Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar gospodinele își pregătesc cu grijă meniul pentru cina de Crăciun. Printre deliciile nelipsite de pe masa românilor se numără sarmalele, iar un ingredient secret poate transforma această mâncare tradițională într-o explozie de gust.
banner anca turcasiu png
Cea mai rapidă și delicioasă rețetă de la Anca Țurcașiu! E gata în doar 15 minute
Anca Țurcașiu a dezvăluit cea mai delicioasă și rapidă rețetă pe care o puteți prepara pentru musafiri
1 chec cu banane jpg jpeg
Chec de post. Rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru perioada de dinainte de Crăciun
În ultima perioadă de post, pofta de dulce poate fi satisfăcută cu ajutorul unui desert delicios și reconfortant. Checul de post este o opțiune perfectă
sarmale jpg
Trucul ingenios care ne ajută să fierbem sarmalele mai repede! Gospodinele iscusite îl folosesc mereu
O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja ne apropiem cu pași repezi de Crăciun, iar odată cu această sărbătoare, pe mesele românilor vor fi servite nenumărate preparate tradiționale.
prajituri facebook jpg
Top 3 cele mai bune prăjituri de post! Iată cele mai simple și rapide rețete. O să te lingi pe degete
Totuși, există câteva rețete delicioase de prăjituri, simple și rapide pe care să le încerci neapărat. Iată 3 prăjituri de post, o să te lingi pe degete!
image png
Secretul cele mai delicioase piftii a fost împărtășit de Jamila: „Din acest motiv nu ne iese”. Trucul de care trebuie să ții cont
Jamila, pe numele real Geanina Staicu-Avram este iubită de milioane de gospodine care îi cunosc rețetele. A devenit celebră în anul 2016, când a primit premiul „Personalitatea Online a Anului” în cadrul festivalului anual de social media Webstock. Acum, ea vine în atenția fanilor cu o rețetă specifi
ciorba de pui cu legume si taietei webp
Ingredientul secret pe care trebuie să-l pui în ciorba de pui pentru a ieși la fel ca la restaurant. Bucătăresele din Oltenia mereu îl folosesc
Când savurezi ciorba de pui, cu siguranță îți aduci aminte cu drag de aroma din casa bunicilor și de acea zeamă caldă care te îmbrățișa în zilele reci. Dar trebuie să știi că îi poți pune un ingredient secret care îi va schimba complet gustul.
galuste shutterstock png
De ce trebuie să adaugi bicarbonat de sodiu în găluște. Trucul care face diferența
Bicarbonatul de sodiu reprezintă un adevărat aliat în diverse treburi casnice pentru multe gospodine cu experiență. Și, totodată, face minuni atunci când este pus în diverse preparate culinare. De exemplu, dacă adaugi bicarbonat de sodiu în găluște, le poți face mai pufoase, fragede și delicioase, ș
1 vinete pane jpg jpeg
Vinete pane, de post. Sunt delicioase și se fac în doar 10 minute
Dacă sunteți în căutarea unei rețete rapide, delicioase și potrivite pentru post, vinetele pane sunt alegerea perfectă. Această mâncare simplă și apetisantă este pregătită într-un timp scurt, în doar 10 minute, satisfăcându-vă pofta de ceva gustos și hrănitor.
sarmale jpg
Rețetă delicioasă de sarmale cu pește. Se prepară rapid și ingredientele costă foarte puțin
Despre postul Crăciunului se spune că această perioadă îi pregătește pe credincioși pentru celebrarea Nașterii Domnului. Dacă te afli în căutarea unei rețete noi, avem pentru tine o variantă delicioasă: sarmale cu pește, perfecte pentru zilele de dezlegare la pește.
calarasi ciorba de cartofi un preparat delicios foto bucataras.ro
Rețeta perfectă pentru Postul Crăciunului! Cum să facem cea mai gustoasă ciorbă de cartofi
Deja ne aflăm în mijlocul Postului Crăciunului, iar pentru mulți dintre noi poate fi o provocare să ne păstrăm o dietă echilibrată și sănătoasă, de-a lungul celor 40 de zile de post. Ei bine, o opțiune perfectă pentru masa de prânz este o ciorbă delicioasă de cartofi!
FotoJet (7) jpg
Cea mai bună rețetă de sarmale de post. Ingredientele secrete folosite de Anna Lesko
Anna Lesko nu este cunoscută doar pentru frumusețea sa, ci este și un bucătar desăvârșit. Originară din Republica Moldova, cântăreața a postat pe canalul ei de Youtube un videoclip în care le arată fanilor cum face ea sarmalele de post.
cele mai simple mancaruri de post mancare de cartofi jpeg
Mâncărică de cartofi mănăstirească. Este delicioasă, se prepară ușor și o poți mânca în post
Mâncărurile tradiționale, bogate în arome și istorie, au un farmec aparte, iar mâncarea de cartofi mănăstirească este o opțiune delicioasă și sățioasă, potrivită pentru cei care respectă postul sau doresc o alternativă vegetală plină de savoare.
alaptare mama   foto pixabay jpg
Rețetă minune pentru stimularea lactației. Se prepară în doar câteva minute
Alăptarea este o perioadă minunată de conexiune și nutriție între mamă și copil, dar uneori, creșterea lactației poate reprezenta o preocupare.
FotoJet (15) jpg
Chef Florin Dumitrescu, rețeta pentru cei mai gustoși ardei umpluți de post. Adevăratele gospodine o vor aprecia
Ne aflăm deja în Postul Crăciunului, astfel că până pe 24 decembrie credincioșii care îl respectă renunță total la consumul de produse lactate și de origine animală. Florin Dumitrescu oferă o alternativă de mâncare pe care o poți consuma fără problemă - ardei umpluți de post.