„A ajuns să urască femeile!” Bordea, pus la zid de o concurentă de la „iUmor”, după ce a fost eliminată din cauza votului său

Ultima actualizare:

Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, s-a reîntors la „iUmor” duminică, 19 mai, pentru a impresiona publicul și juriul cu numărul său. Din păcate, însă, concurenta a plecat acasă dezamăgită, căci nu a primit Like de la Cătălin Bordea, pentru a trece în etapa următoare. Deranjată, a reacționat în mediul online la adresa comediantului.

Andreea Vînătoru îl atacă pe Cătălin Bordea / foto: colaj Instagram
Andreea Vînătoru îl atacă pe Cătălin Bordea / foto: colaj Instagram

Duminică, 19 mai, pe scena „iUmor”, Andreea Vînătoru, tânăra care a făcut balet de performanță timp de 14 ani, s-a reîntors și a încântat privirile tuturor celor din sală, într-un moment de stand-up comedy combinat cu balet. Imediat ce și-a început momentul despre relația femeilor cu mâncarea: „Toți băieții, atunci când încearcă să mă agațe, reacția mea e «hai, mă, că abia ce-am mâncat o apă plată cu lămâie!», Cătălin Bordea a reacționat: „Nu o mai întrerupeți, că se dezbracă”.

Din păcate pentru concurentă, deși ceilalți jurați au fost încântați, comediantul nu a fost deloc impresionat și a considerat că momentul senzual nu este demn de a trece în etapa următoare, astfel că nu i-a dat Like. Deranjată de votul acestuia, Andreea Vînătoru a răbufnit în mediul online. În ce termeni duri l-a descris pe Cătălin Bordea?

Andreea Vînătoru: „Bordea, o-i fi tu tare-n glume, dar în afară de o chelie deasă și...”

„Sunt Andreea Vînătoru și sunt puțin tristă că nu am trecut mai departe la «iUmor» din cauza votului lui Bordea. La Cheloo nu mă așteptam să-mi dea like. El urăște oamenii în general. Nu aveam așteptări. Dar Bordea chiar a fost misogin cu mine în acea seară. Acum, după ce i-a făcut fosta nevastă, înțeleg că poate el urăște, a ajuns să urască femeile. Dar, în schimb, cred că iubește porumbeii.

Bordea, o-i fi tu tare-n glume, dar în afară de o chelie deasă și niște tatuaje, lumea mai vrea să vadă și eu o performanță artistică… o frumusețe. Altceva! Sunt supărată pe tine”, a transmis Andreea Vînătoru, prin intermediul unui videoclip publicat pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net