Ce ar face dacă ar fi Dumnnezeu pentru o zi! Răspunsul neașteptat al actorului Șerban Pavlu: „Mă tem că...”

Ultima actualizare:

Șerban Pavlu, cunoscutul actor românesc care s-a remarcat de-a lungul carierei sale prin prisma filmelor și serialelor în care a jucat, împărtășește cu cei de acasă experiența rolului lui Dumnezeu din lungmetrajul „Băieții buni ajung în Rai”. Ce ar face vedeta, dacă ar fi Dumnezeu și în viața reală. 

Șerban Pavlu / foto: Arhiva Click!
Șerban Pavlu / foto: Arhiva Click!

În distribuția serialului „Clanul” se numără și Șerban Pavlu. Actorul a fost norocos să poate accepta și alte proiecte în paralel, cel mai recent lungmetrajul „Băieții buni ajung în Rai”. Cum i s-a părut acest rol și ce s-a schimbat în perspectiva lui asupra vieții, aflați din declarațiile sale. 

Șerban Pavlu: „Nu este un rol mare” 

Într-un interviu ego.ro, Șerban Pavlu a mărturisit cum i s-a oferit acest rol, punctând faptul că nu i s-a părut deloc greu de interpretat. 

„Nu este nici un rol ușor, dar nici greu. E foarte plăcut. Am luat rolul pe prietenie cum s-ar zice. Eu sunt prieten cu Radu Potcoavă (n.r. regizorul filmului), m-a sunat, m-a rugat și am acceptat bucuros nu să-l ajut, ci să mă ajut pe mine. Mi-a făcut plăcere să joc în film. Nu este un rol mare. Sunt emoționat că m-a pus pe afiș. Este un rol mare în grad, dar este fantastică prestația celor doi actori din rolurile principale, cea a Cosminei Stratan și a lui Bogdan Dumitrache. Sunt doi actori aflați așa într-un moment extraordinar și sincer spun că merită urmăriți”, a povestit amuzat actorul din serialul „Clanul”.

„Nu aș îndrepta răul din lume”

Cu toate că rolul său din lungmetraj a fost mai mult unul episodic, Șerban Pavlu a privit dincolo de personajul pe care l-a interpretat și a făcut un exercițiu de imaginație și a mărturisit că dacă ar avea puterea Creatorului, ar privi lucrurilor într-o manieră mult mai umoristică.

Dar ce n-aș face? Cred că este un concept care a fost atât e des vehiculat de cinema-ul Hollywoodian, acesta de super puteri, încât nu cred că aș fi capabil să fac altceva decât ce am văzut în filmele americane. Adică așa face chestii din amuzante, aș schimba fișele nu știu unde, aș încurca. Doar așa umoristic. Nu aș îndrepta răul din lume sau chestii de genul ăsta. Nu. Mă tem că aș rămâne într-un registru satiric”, a conchis acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net