Ce boală a avut Vescan. De ce a dispărut 3 ani unul dintre cei mai iubiți artiști din România

Ultima actualizare:

Vescan a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat și de ce a dispărut aproape 3 ani din lumea muzicii, dar și de pe rețelele de socializare. După ce părea că l-a înghițit pământul, unul dintre cei mai iubiți cântăreți din România s-a întors în forță, în această toamnă, cu piesa „Iarta-mă lume”. După multe speculații, artistul în vârstă de 35 de ani a explicat adevăratul motiv al dispariției sale.

De ce a dispărut 3 ani unul dintre cei mai iubiți artiști? Foto: colaj Click/Facebook Vescan/captură
De ce a dispărut 3 ani unul dintre cei mai iubiți artiști? Foto: colaj Click/Facebook Vescan/captură

Vescan: „În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe... aveam tumori”

Fiecare melodie pe care o lansa devenea instant un hit. Colaborările cu Ristei, Raluka, Melina sau Alina Erimia au devenit virale, strângând milioane de vizualizări pe youtube.

Anumite versuri, precum „Tic-Tac, anii trec, ne schimbă. / Încet încep să nu mai recunosc omul din oglindă”  sau „Să mă trezească cineva / Când omul va fi om / Nu actor de cinema. / Rol, după rol, după rol / Dar pentru visul lor / Unii ucid visele tuturor / Cu zâmbetul pe buze și sufletul gol”, au devenit memorabile, reprezentând o adevărată confirmare că Vescan este unul dintre cei mai autentici artiști din țara noastră.

Iar apoi, când nimeni nu s-ar fi așteptat, Daniel Leonard Vescan a dispărut complet! Timp de 2 ani și jumătate nu s-a mai auzit nimic de el. Invitat în cel mai recent episod al podcastului „Acasă la Măruță”, Vescan a dezvăluit ce s-a întâmplat cu el.

De ce a dispărut Vescan? „A trebuit să fac și un CT cu contrast”

„Mă luptam cu o piesă în studio și, la scurt timp după, cred că am avut un drum până la Cluj și când m-am întors mi se activase o fostă sinuzită din copilărie. Am avut o problemă cu sinuzita asta, mi se umflase capul și nu-mi trecea la primele 2-3 tratamente.

A trebuit să fac și un CT cu contrast (nr. tomografie computerizată cu substanță de contrast), iar ăsta nu era un semn bun.(...) Ce n-aș vrea niciodată în viața asta e să-mi văd videoclipurile de mare succes și eu să fiu în spital. (...) În capul meu, cu imaginația mea nebună, cine știe... aveam tumori”, a precizat cântărețul în podcastul lui Măruță.

Speriat de gravitatea situației, Vescan a dat vina pe muzică și muncă pentru că a ajuns să aibă probleme de sănătate. Din fericire, lucrurile nu au fost atât de grave. A urmat un tratament pentru sinuzită, care a durat aproximativ 4 luni. Însă, în tot acest timp s-a dezobișnuit complet de tehnologie.

„Eu dădeam vina pe muzică pentru că am considerat că sinuzita asta a revenit din cauza faptului că eu dând totul pentru muzică nu m-am îngrijit. Și am slăbit și atunci s-a activat și chestia asta.

De acolo m-am dezobișnuit de tehnologie. Adică nu eram curios cine și ce postează pe Instagram, cine-mi scrie pe Wattsapp, nu eram curios de nimic. (...) La un moment dat nici nu mai aveam parola de la Instagram”, a povestit cântărețul.

De ce n-a mai lansat nimic după ce s-a vindecat

„Ăsta a fost singurul lucru urât, real, care s-a întâmplat în aștia doi ani și jumătate care m-a oprit de la muzică”, a precizat Vescan, referindu-se la sinuzita care i-a creat probleme în 2020.

Totuși, chiar dacă a trecut peste acest hop, cântărețul și-a făcut publicul să mai aștepte încă doi ani până la o nouă piesă. Motivul? Ei bine, se pare că mai multe lucruri au deraiat cariera artistului.

„Am început să fac multe piese și ziceam: gata, piesa asta o lansăm luna viitoare! Și-mi aminteam: stai că ți-a expirat contractul. (...) Iar mai amânam o lună, iar apoi se răzgândea producătorul meu. (...) Piesa Iartă-mă a avut șapte variante”, a dezvăluit Vescan în podcastul lui Măruță.

Orice dificultăți și obstacole a întâmpinat Vescan, nu putem spune decât că e o bucurie uriașă pentru fanii lui că s-a întors. Industria muzicală din România are nevoie de cât mai mulți artiști autentici precum Vescan.

Fanii nu l-au uitat, iar, la o lună de la lansare, piesa „Iarta-mă lume„ are deja 3 milioane de vizualizări pe youtube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net