Ce filme vor fi lansate pe Netflix în luna septembrie? «Blonde» ajunge în România

Fiecare dintre nou are, cu siguranță, abonament la una dintre rețelele de streaming care difuzează filme și seriale. Iată ce filme vor apărea în luna septembrie pe Netflix și care sunt titlurile pe care nu ar trebui să le ratezi. 

Noi filme interesante vor fi disponibile pe Netflix, în luna septembrie
Noi filme interesante vor fi disponibile pe Netflix, în luna septembrie

Blonde

„Blonde" este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului – și unul dintre cele mai controversate. Bazat pe romanul lui Joyce Carol Oates, este un biopic extins al lui Marilyn Monroe (Ana de Armas), dar amestecă realitate și ficțiune. De asemenea, are suficient conținut sexual pentru a fi obținut un rating NC-17 în SUA.

Unii comentatori au acuzat filmul că este exploatator, dar regizorul său, Andrew Dominik, nu își cere scuze. „Este un film solicitant – este ceea ce este, spune ceea ce spune”, i-a spus el lui Ben Dalton la ScreenDaily. „Și dacă publicului nu-i place, asta este problema publicului. «Blonde» este cel mai bun film din lume în acest moment. Este o capodoperă."

Pelicula va putea fi vizionată pe Neflix începând cu data de 28 septembrie. 

Citește și: Cum îți dai seama că altcineva îți folosește contul de Netflix 

Don't Worry Darling

Harry Styles și Florence Pugh îi joacă pe Alice și Jack, un cuplu care trăiește o viață aparent perfectă în America anilor 1950: sunt tineri, frumoși și fericiti căsătoriți, Jack are o slujbă bine plătită, Alice este prietenoasă cu vecinele: gospodine disperate, care trăiesc într-un oraș din deșert din California, conceput pentru a fi o utopie. Dar, desigur, ceva este foarte greșit – și șeful lui Jack (Chris Pine) ar putea fi în spatele întregii intrigi.

Cel de-al doilea film regizat de Olivia Wilde, „Don't Worry Darling" este un film psihologic cu ecouri tulburătoare din „The Stepford Wives", „The Truman Show" și „The Matrix".

Disponibil pe Netflix din data de 23 septembrie, 

Bros

În mod uimitor, aceasta este prima comedie romantică majoră de la Hollywood care are o distribuție principală aproape în întregime LGBTQ+. Nimic de-a face cu grupul pop britanic, Bros este co-scris de starul său, Billy Eichner (Billy on the Street) și regizorul său, Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, The Five-Year Engagement).

Eichner joacă rolul unui new-yorkez nevrotic, care este fericit de statutul său de om necăsătorit până când întâlnește un avocat dezarmant de sincer care reușește să îi schimbe întreaga perspectivă asupra vieții. 

Filmul va fi lansat pe 30 septembrie în SUA și Canada și 28 octombrie în Marea Britanie, dată când va fi disponibil și în țara noastră. 

Vezi și: Marilyn Monroe, blonda de la Hollywood, interzisă minorilor pe Netflix

The Woman King

De la Ben-Hur și Spartacus la Braveheart și 300, suntem obișnuiți să vedem epopee istorice despre bărbați albi, intens lucrați la sala, care luptă pentru libertate. Dar filme care au în centru viața pe front a femeilor?

Nu prea am văzut atât de mult. Acum, în sfârșit, avem The Woman King, regizat de Gina Prince-Bythewood. Viola Davis, tonifiată la sala de sport, joacă rolul lui Nanisca, un general care antrenează o trupă de războinici formată exclusiv de femei.

Lansat pe 16 septembrie în SUA și Canada și 4 octombrie în Marea Britanie. Tot pe 4 octombrie va fi disponibil și în România.

Moonage Daydream

Moonage Daydream nu este un documentar rock obișnuit – dar nici David Bowie nu a fost un star rock obișnuit. Regizorul și scriitorul Brett Morgen nu încearcă să catalogheze fiecare parte din viața și cariera controversată a subiectului său. În schimb, se concentrează asupra dezvoltării personale și filozofice a lui Bowie – și în special asupra hotărârii sale de a continua să învețe și să experimenteze și să profite la maximum de fiecare zi.

Rezultatul este un portret vesel și captivant de 140 de minute, care te lasă uimit de admirație pentru Bowie nu doar ca muzician, actor și emblemă de stil, ci și ca ființă umană.

Filmul va fi lansat la nivel internațional pe 16 septembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net