Concurenta de la Chefi la Cuțite care a divorțat a doua zi după nuntă. A fost umilită de fostul soț în fața părinților

Ultima actualizare:

O concurentă care a participat la emisiunea culinară „Chefi la cuțite" a avut curajul să povestească, chiar dacă avea lacrimi în ochi, o întâmplare extrem de dureroasă din viața ei. Tânăra a fost nevoită să divorțeze chiar a doua zi după nuntă. Ce s-a întâmplat de s-a ajuns într-o astfel de situație

Cei trei chefi nu doar gustă mâncarea cpncurenților, le ascultă și dramele. Foto: Click.
Cei trei chefi nu doar gustă mâncarea cpncurenților, le ascultă și dramele. Foto: Click.

Tânăra care a participat la emisiunea de cooking „Chefi la cuțite", și care a reușit să le facă o impresie bună chefilor, și-a luat inima în dinți și le-a povestit acestora prin ce dramă a trecut după ce s-a terminat petrecerea propriei nunți. A fost umilită de fostul soț în fața părinților. Din păcate, din cauza acestor întâmplări ea s-a văzut nevoită să divorțeze a doua zi de la marele eveniment.

Ce s-a întâmplat de fapt

Tânăra care a fost nevoită să divorțeze a doua zi după divorț.
Tânăra care a fost nevoită să divorțeze a doua zi după divorț.

„A doua zi după nuntă am divorțat. Am avut 250 de oameni din partea părinților mei și din partea alor lui - 57. A fost o durere foarte mare pentru noi, nu ne așteptam la asta. Nu știu, eu nu vreau să cred că el s-a bazat doar pe faptul că am mulți oameni la nuntă și că facem bani. Nu vreau să cred asta, dar toate semnele acolo duc", și-a început concurenta mărturisirile.

„El avea un prieten foarte bun și se terminase petrecerea, făcusem o petrecere la el acasă și a trebuit să ducem lăutarii cu mașina noastră. Trebuia să mergem la noi, stăteam la o distanță de 40 de km și el a zis că nu vine, că îl are pe prietenul lui și mai vrea să bea. Tati s-a enervat și i-a spus tipului respectiv: <mă, tu vrei să faci noaptea nunții cu fiimea și cu el. Ce vrei să faci?>. Și de acolo s-a iscat o ceartă, pentru că s-a simțit deranjat fostul meu soț că de ce i-a spus prietenului său să plece. Am intrat în casă și mi-a zis că dacă mie nu-mi convine situația asta să-mi fac bagajele și să plec la mami acasă, de față cu mami și cu tati", a mai povestit tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net