Cuza și Emi, marii câștigători de la „Te cunosc de undeva"! Interpretarea care le-a adus premiul

Ultima actualizare:

Încă un sezon plin de transformări reușite și numere de excepție a ajuns la final! Sâmbătă, 9 iulie, a avut loc finala celui de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva". Cei care au reușit să obțină cel mai mare punctaj au fost Emi și Cuza de la „Noaptea târziu", așadar ei au fost desemnați învingători. 

Emi și Cuza sunt câștigătorii sezonului 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva"
Emi și Cuza sunt câștigătorii sezonului 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva"

Finala emisiunii „Te cunosc de undeva" a fost urmărită cu sufletul la gură de către telespectatori, ținând cont de faptul că show-ul a fost lider de audiență, pe toate segmentele de public.

Citește și: Emi și Cuza, viața după Asia Express 

Emi și Cuza au urcat pe scenă și l-au interpretat pe Robbie Williams într-o manieră realistă, care a fost pe placul juriului. La finalul concursului, după calcularea punctajului final, cei doi prieteni au ieșit învingători. 

Cuza a fost emoționat peste măsură atunci când aflat că el și Emi sunt câștigători. Așa cum se obișnuiește, cei doi au donat premiul în valoare de 15.000 de euro unei cauze umanitare, însă trofeul „Te cunosc de undeva" le-a rămas în palmares. 

„Un drum la «Te cunosc de undeva» cu o destinație neașteptată și nesperată, pentru că nu ne-am gândit nicio secundă că noi vom câștiga“, a declarat Cuza.

Celălalte trei echipe care au urcat pe scenă în finala emisiunii au fost formate din: Carmen Chindriș & Romică Țociu, Ilona Brezoianu & Florin Ristei și Alexia Țalavutis & Dima Trofim.

Emi si Cuza sunt prieteni de o viață, iar mulți ar putea crede că sunt frați. Îi leagă un șir impresionant de coincidențe, iar împreună au reușit să depășească o multitudine de obstacole, semn că prietenia lor este una solidă.

Vezi și: Povestea neștiută a lui Emi și Cuza! Îi leagă un șir întreg de coincidențe 

Emi și Cuza, o prietenie de o viață

Emi și Cuza sunt născuți în același an, în aceeași lună și poartă același nume de familie. Împreună au lucrat la proiectul „Noaptea târziu", care a avut un succes enorm în mediul online și au participat la emisiunea „Asia Express". 

Cuza este pe val și câștigă foarte bine din contractele de imagine pe care le are și din participarea la diferite emisiuni, așadar și-a permis să-și cumpere un Ford Mustang în valoare de 50.000 de euro, cu care circulă foarte mândru prin oraș, așa cum l-au suprins și paparazzi Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net