Doi actori renumiți fac senzație pe Netflix! Filmul în care joacă împreună a intrat în top 10 și promite să rupă audiența

Netflix reușește din nou să captureze atenția publicului din întreaga lume, de această dată cu ajutorul unui film care îmbină perfect acțiunea și comedia. Mai mult decât atât, pelicula are în rolurile principale doi actori faimoși, pe care îi vom recunoaște cu toții!

Doi actori renumiți își unesc forțele în acest film de excepție, care deja a petrecut trei săptămâni în top 10, în țara noastră. Este vorba despre pelicula „Uniunea”, care îi are în rolurile principale pe Mark Wahlberg și pe Halle Berry.

Filmul s-a lansat destul de recent, pe 16 august, iar de atunci a devenit rapid una dintre cele mai populare producții de pe platforma de streaming. Mark Wahlber interpretează rolul lui Mike, un muncitor în construcții din New Jersey, care se trezește brusc aruncat într-o lume a spionajului internațional, după ce iubita sa din liceu, Roxanne (interpretată de Halle Berry), îl recrutează într-o misiune periculoasă.

Filmul a ajuns în top 10 în România

Iar partea cea mai bună pentru cei care doresc să vadă acest film de acțiune este faptul că el nu este nici foarte lung! „Uniunea” durează doar o oră și 47 de minute, așa că poate fi văzut fără probleme și de cei care nu au foarte mult timp la dispoziție.

Iar de-a lungul duratei sale, acțiunea nu se oprește nici măcar un singur minut! Filmul menține un tempo ridicat, iar în doar scurt timp după lansare, „Uniunea” a reușit să intre în top 10, pe platforma de streaming Netflix.

„Uniunea” s-a lansat în această vară

Pe lângă Mark Wahlberg și Halle Berry, în distribuția filmului se mai află și J. K. Simmons, pe care poate că mulți dintre noi ni-l vom aminti pentru rolul său emblematic în filmele „Spiderman”, unde joacă rolul lui J. Jonah Jameson.

Astfel, dacă ne dorim să vedem un film care să ne țină în suspans de la început până la sfârșit, cât și o distribuție plină de nume sonore, nu trebuie să ratăm această peliculă! „Uniuna” poate fi văzut oricând dorim, pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net