Jador, dezvăluiri dureroase din copilăria sa. Cu ce se „hrănea” când rămânea fără bani și mâncare: „Am mâncat și hârtie igienică de foame”

Jador, unul dintre cei mai faimoși maneliști din industria românească, este recunoscut nu doar pentru talentul său, ci și prin prisma poveștii de viață pe care o are. Copilăria marcată de lipsuri, foame și neajunsurile l-au determinat să-și depășească condiția. Artistul mărturisea acum câteva luni cum, de foame, ajunsese să mănânce hârtie igienică. 

Jador / foto: arhiva Click!
Jador / foto: arhiva Click!

Dezvăluirile făcute de Jador au rupt inimile fanilor care îl iubesc și îi ascultă muzica. În prezent, cântărețul se află în centrul unui scandal de zile mari, după ce a fost acuzat de către Zanni că i-ar fi aplicat mai multe „corecții” Oanei Ciocan, femeia pe care în trecut o ceruse de soție. Jador a negat acuzațiile conform cărora ar fi fost violent cu fosta iubită. 

„Tata îmi dădea 40 de lei pe săptămână”

În trecut, invitat în cadrul podcastului „Un podcast mișto by Bursucu”, Jador făcea o serie de dezvăluiri dureroase despre copilăria sa. De foame, artistul mânca și hârtie igienică și nu s-a sfiit să recunoască acest lucru. 

„Ai făcut foamea în viața ta, nu? Copiil fiind.” - a fost întrebarea pe care a primit-o Jador din partea lui Bursucu', iar răspunsul primit l-a șocat! 

„Am făcut, da. Am mâncat și hârtie igienică de foame. Am mâncat, în liceu, hârtie igienică, de foame. Că tata îmi dădea 40 de lei pe săptămână: era 9 lei autobuzul dus, 9 lei întors, mai rămâneau 22 de lei. Era 3 lei un sendviș și nu mă săturam. Și la un moment dat nu mai ajungeau banii și mâncam hârtie igienică seara. Nu s-a întâmplat de multe ori, dar am mâncat de foame, ca să-mi umplu stomacul.” - a fost dezvăluirea lui Jador. 

„Eram premiant la școală, luam numai premiul 1”

Deși nu a avut o situație financiară bună, Jador și-a câștigat primii bani din muncile câmpului, în timp ce la școală era un elev premiant. 

„Nu am avut nimic, dar am avut totul. Copiii aveau haine, iar eu aveam un trening albastru, rupt. Eram premiant la școală, luam numai premiul 1. Aveam o pereche de pantofi imitație de piele, iar la un moment dat s-a dus pielea de pe ei și a rămas doar cârpa aceea… Mergeam la muncă, cu ziua, pe la oameni. Eram conștiincios. Niciodată nu făceam eu ceva cu banii câștigați, îi dădeam mamei. Mi-am dorit să am bani, e adevărat că ei nu te fac neapărat fericit. Nu pot să zic că am bani acum, dar sunt ok”, povestea Jador. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image png
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
cub adina buzatu png
Anca Țurcașiu și Andreea Samson la Asia Express.   Antena 1
image
actualitate.net
image
actualitate.net