Filmul Blonde, desființat de critici. Scena de sex oral cu JFK e „înfiorătoare și nebunească“ FOTO

Ultima actualizare:

Netflix a lansat pelicula Blondie, menită să expună viața celebrei Marilyn Monroe, numai că pelicula regizată de Andrew Dominik, cu Ana de Armas în rol principal, a atras multe critici, mai ales scenele de sex.

Ținând cont de toate ororile pe care le-a îndurat Marilyn Monroe în cei 36 de ani de viață, este o ușurare că nu a trebuit să sufere și din cauza vulgarităților din «Blonda», cel mai recent exemplu de divertisment necrofil, care o exploatează pe actriță“, a scris criticul de film Manohla Dargis în prestigioasa publicație The New York Times, după ce filmul „Blondie” a fost prezentat, în premieră, la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie, timp de 14 minute. Criticii au concluzionat că pelicula a fost „sexistă“, „crudă“ și „unul dintre cele mai detestabile filme“ făcute vreodată.

Printre momentele dur criticate se numără și scena de sex dintre Marilyn Monroe și președintele S.U.A. de la acea vrem, J.F. Kennedy.

Telespectatorii Nextflix au descris secvența drept „nebunească și înfiorătoare“ și „cea mai degradantă portretizare a lui Marilyn Monroe“.

Un telespecator a scris pe Twitter că filmul există doar pentru a o „pune Norma/Marilyn într-o cutie în care să fie abuzată și sexualizată“, adăugând: „Poate nu mai trebuie să lăsăm bărbații misogini să facă filme inovatoare cu femei despre care nu știu nimic“.

Ana de Armas, în rolul lui Marilyn Monroe 

,,Bolnde” este un film bazat pe romanul cu același nume, scris de Joyce Carol Oates . Filmul este o interpretare fictivă a vieții și carierei actriței Marilyn Monroe, iar Ana de Armas este cea care joacă rolul celebrei blonde. La fel ca în roman, și in film există o întâlnire poliamoroasă. Mulți se întreabă dacă a fost reală relația lui Marilyn Monroe cu cei doi bărbați sau este vorba doar despre ficțiune.

Cei doi bărbați sunt denumiți ca fiind doar Cass (Xavier Samuel) și Eddy (Evan Williams), dar sunt identificați ca Charles Chaplin Jr. și Edward G. Robinson Jr.

Vezi și: O întâlnire neașteptată! Marilyn Monroe, cu un decolteu abisal, față în față cu Regina Elisabeta a II-a

Relația lor cu Monroe este în mod clar o ficțiune, întrucât nici măcar cronologia nu se potrivește. La sfârșitul filmului ,,Blonde'', Eddy o contactează pe actriță pentru a o anunța că celebrul Cass a murit. Un lucru total neadevărat, pentru că Chaplin a murit la șase ani după ce a decedat Marilyn Monroe.

Citește și: Fenomene paranormale pe platoul peliculei „Blonde": «Sună foarte mistic, dar este adevărat»

Care au fost în realitate relațiile amoroase pe care Marilyn Monroe le-a avut

Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori, dar a fost implicată în multe relații cu personalități cunoscute, la aceea vreme. 

Vezi și: Povestea rochiei de 5 milioane de dolari a lui Kim Kardashian. Cu ce ocazie a purtat-o Marilyn Monroe acum 60 de ani

Actrița s-a căsătorit pentru prima oara la o vârstă fragedă, 16 ani, iar primul ei soț a fost Jim Dougherty. După patru ani de căsnicie cei doi au divorțat, iar bărbatul a mărturisit că visul ei de a deveni celebră i-a îndepărtat. Marilyn Monroe era de părere și a spus că întreaga lor căsnicie a fost din interes.

 Pe 14 ianuarie 1954, actrița s-a căsătorit cu Joe DiMaggio, un jucător de baseball. Cei doi s-au despărțit după ce actrița a făcut celebra sedința foto cu rochia ridicată de curentul de aer. Deși nu au mai fost împreună, Joe DiMaggio a continuat să o iubească și i-a rămas un bun prieten.

Cel de-al treilea soț al actriței a fost dramaturgul evreu, Arthur Miller, cu care s-a căsătorit pe 29 iunie 1956. Marilyn Monroe a fost fascinată de inteligența bărbatului, însă căsnicia celor doi a durat doar cinci ani.

Cariera lui Marilyn Monroe

Marilyn Monroe s-a născut la 1 iunie 1926, iar numele său real a fost Norma Jeane Mortensen.

Aceasta și-a început activitatea  interpretând roluri secundare în filmele "Scudda Hoo! Scudda Hay!" şi "Dangerous Years"). În anul 1959, a înregistrat cel mai mare succes al carierei, jucând în comedia lui Billy Wilder "Unora le place jazz-ul". Rolul lui Marilyn, Sugar Kane, a fost premiat cu Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie.

Actrița a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, pe 5 august 1962. Motivul morții a fost un posibil consum excesiv de medicamente.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net