Oana Radu, despre piedicile care i s-au pus în carieră. Ce vedetă din România i-a promis că o va face cunoscută: „Nu știu dacă mai pot fi supărată”

Ultima actualizare:

Oana Radu (30 de ani) este una dintre cântărețele care au reușit să le cucerească rapid inimile românilor. Artista are un succes formidabil în carieră, însă a trecut prin momente dificile până să ajungă aici. Unul dintre cei care au dezamăgit-o pe plan profesional a fost chiar Marius Moga.

Oana Radu
Oana Radu

„Nu știu dacă mai pot fi supărată pe Marius Moga”

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Oana Radu a dezvăluit că a fost dezamăgită de foarte multe ori în ceea ce privește cariera sa. A devenit cunoscută în urma unei emisiuni de talente la care a participat, iar ulterior Marius Moga a fost unul dintre cei care i-au promis că va avea parte de colaborări mari, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„Nu cred că am fost neapărat dezamăgită de Marius Moga, cât de formatul emisiunii, care îți promite o carieră cumva, dar eu cu cred că pentru ei suntem cifre și produse pe care ei le pot sau nu vinde cu succes. Dacă eu nu îmi vând cu succes sclipiciul de corp, nu o să îl mai produc.

Dacă ei nu au văzut în mine un produs care se poate vinde bine, poate și din cauza fizicului, deoarece de-a lungul timpului în festivaluri și în toate întâlnirile cu oameni de muzică mi se spunea: „Ești frumoasă, ai super voce, dar păcat, ești foarte grasă”. Cumva, ei cred că nu au văzut în mine un produs care să poată produce cifre pentru ei și atunci, cu mintea de acum, nu știu dacă mai pot fi supărată pe Marius Moga sau pe cineva din producția emisiunii”, a spus Oana Radu în emisiunea lui Denise Rifai.

„Sunt foarte mândră de mine”

De asemenea, Oana Radu spune că în ciuda faptului că a trecut prin grele încercări în cariera sa, este mândră de faptul că a reușit să ajungă în topul celor mai buni artiști din România. 

„Nu am colaborat cu Marius Moga. Am reușit să am unele dintre cele mai mari hituri din România, alături de colegul meu Doddy, fără un compozitor în trending și foarte la modă, și sunt foarte mândră de mine că am reușit să depășesc bariere, artiști, produceri foarte mari, care aveau în spate activitate și bani mulți investiți în proiectele lor.

Pentru că eu veneam de undeva de la Craiova, fără bani, fără nimic, pur și simplu m-a ajutat Dumnezeu și talentul și faptul că al slăbit să promovez o piesă care a ajuns la numărul 1 în doar 3 zile și are peste 40 de milioane de vizualizări”, a mai adăugat artista.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net