Se lansează primul joc TV interactiv. Poți să participi și de acasă! Cum funcționează

O emisiune concurs cu un format care permite oricui să participe este gata de start. Prima ediție a show-ului „Primii câștigă” va fi difuzată luni, 5 decembrie 2022, la Prima Tv, de la ora 19.15

Practic, oricine poate participa, daca deține un smartphone sau tabletă pe care a instalat aplicația „Primii Câștigă”, disponibilă în Google Play sau în Apple Store.

Este vorba despre un concurs de cultură generală, găzduit de Cove și de colega sa, frumoasa Diana Bart. Concurenții trebuie să răspundă la 10 întrebări de cultură generală care vor apărea doar pe micul ecran. Fiecare întrebare va avea 4 variante de răspuns, dintre care una singură este corectă. Participanţi vor avea la dispoziţie 10 secunde de la momentul afişării acestora pe ecranul dispozitivului, pentru a răspunde la întrebare, răspunsul fiind, apoi, transmis de către telespectatori de pe device-ul utilizat.

Ne bucurăm să intrăm în casele telespectatorilor noştri fix în Ajun de Moş Nicolae. Aducem în dar premii în bani pentru cei care sunt rapizi şi ştiu să răspundă corect. Câştigători vor fi primii 5 participanţi care răspund cel mai rapid la ultima întrebare si au răspuns corect la toate cele 10 întrebări. Toţi concurenţii pot juca până la finalul concursului, când vor afla dacă au fost sau nu eliminaţi pe parcurs şi care sunt răspunsurile corecte la toate întrebările”, a explicat Cove mecanismul „Primii câştigă”.

Formatul abordat este unul aparte, întrucât permite oricui să participe. Dacă asemenea sisteme erau limitate de tehnologie, în trecut, lucrurile au avansat, iar telespectatorii nu vor mai fi nevoiți să sune pentru a intra în direct sau să se prezinte la vreun casting. Emisiunea debutează luni, 5 decembrie, și va fi difuzată timp de 4 zile pe săptămână, de luni până joi, de la 19.15. „Nu este un concurs cu casting. Important e să ai cultură generală şi rapiditate. Noi am jucat jocul la probe şi pot să vă spun că întrebările sunt interesante”, a explicat colega lui Cove, Diana Bart.

Din punctul de vedere al câștigurilor puse în joc de producători, emisiunea ar urma să premieze câștigătorul cu 10.000 de lei, în fiecare zi de difuzare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Prințesa Kate Middleton și Prințul William, Profimedia jpg
FotoJet (1) jpg
theo rose
primar longeviv jpg
biserica din pustietate de departe jpg
captura Raja Drone ID Youtube (3) jpg
cub paula iorga 2 png
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
theo rose
dumitru hermeneanu romanii au talent jpg
Daniel Pavel Survivor România Foto pro TV jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg